"Grčki Mesi" skup za Crvenu zvezdu!

Sotiris Ninis jedan je od igrača koji su razmatrani na "Marakani", ali je obeštećenje izgleda nepremostiva prepreka.

Fudbal 28.12.2016 | 08:00
"Grčki Mesi" skup za Crvenu zvezdu!
Panatinaikos, Parma, PAOK, Panatinaikos, Šarlroa – Crvena zvezda?

Moglo bi da se dogodi, ali ne i tako lako (čitaj: jeftino).

Sotiris Ninis, nekada proglašavan za "grčkog Mesija", nalazi se na listi želja šampiona Srbije, prema pisanju "Sportskog žurnala", ali je problem to što belgijski klub, u koji je 26-godišnji ofanzivni vezista stigao prošlog leta, ne želi da ga se odrekne tek tako.

Drugim rečima, Crvena zvezda morala bi da plati ne malo obeštećenje za igrača koji je ove sezone igrao 12 puta za Šarlroa i postigao dva gola.

Ninisu će na leto isteći ugovor sa klubom za koji praktično nije nastupao od novembra, što je bio povod za reakciju crveno-belih, ali kako "najtrofejniji srpski klub nije u mogućnosti da plati obeštećenje", kako piše "Žurnal", nije ni realno da se ove zime pojavi na prozivci trenera Miodraga Božovića.

Isti list u utorak donosi tekst o tome da je Sevilja želela da kupi mladog Uroša Račića za dva i po miliona evra, i 20 procenata od naredne prodaje, ali da je rukovodstvo Crvene zvezde to odbilo, a tu je i izjava mladog Alekse Terzića, rođenog 1999. godine, u kojoj levi bek crveno-belih tvrdi da je odbio ponudu Juventusa kako bi ostvario san da debituje za Crvenu zvezdu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar