Конте: Није лако добити 12 мечева заредом у Енглеској!

Менаџер Челсија Антонио Конте рекао је да није лако остварити 12 узастопних победа у Премијер лиги и да његова екипа мора да настави добро да игра.

Фудбал 27.12.2016 | 13:00
Конте: Није лако добити 12 мечева заредом у Енглеској!
Челси је у понедељак победио Борнмут са 3:0, у утакмици 18. кола Премијер лиге и учврстио се на првом месту на табели.

"У овој лиги није лако остварити 12 узастопних победа. То је фантастичан низ, али важно је да наставимо тако. За четири дана нас чека још једна тешка утакмица (против Стоука) и морамо добро да се припремимо, пошто сада све екипе желе да нас победе", рекао је Конте.

У екипи Челсија због суспензија није било најбољег стрелца Премијер лиге Дијега Косте и Нголоа Кантеа, а Конте је рекао да је екипа послала добру поруку, пошто су многи желели да виде шта ће се догодити када њих двојица не играју.

"Одиграли смо добру утакмицу, могли смо да постигнемо више голова, али задовољан сам ставом играча. Играли смо без двојице важних играча, али мислим да смо одиграли веома добро. Ово је било први пут да смо играли без правог нападача, покушали смо то на тренингу и мислим да смо у доброј ситуацији. Не треба заборавити Мишија Батшуаија, он је млад играч, веома талентован. Прилагодјава се овој лиги, верујем у њега и рачунам на њега", рекао је Конте.

После 18 кола Челси је први на табели са 46 бодова, девет више од Ливерпула и Арсенала.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар