Konte: Nije lako dobiti 12 mečeva zaredom u Engleskoj!

Menadžer Čelsija Antonio Konte rekao je da nije lako ostvariti 12 uzastopnih pobeda u Premijer ligi i da njegova ekipa mora da nastavi dobro da igra.

Fudbal 27.12.2016 | 13:00
Konte: Nije lako dobiti 12 mečeva zaredom u Engleskoj!
Čelsi je u ponedeljak pobedio Bornmut sa 3:0, u utakmici 18. kola Premijer lige i učvrstio se na prvom mestu na tabeli.

"U ovoj ligi nije lako ostvariti 12 uzastopnih pobeda. To je fantastičan niz, ali važno je da nastavimo tako. Za četiri dana nas čeka još jedna teška utakmica (protiv Stouka) i moramo dobro da se pripremimo, pošto sada sve ekipe žele da nas pobede", rekao je Konte.

U ekipi Čelsija zbog suspenzija nije bilo najboljeg strelca Premijer lige Dijega Koste i Ngoloa Kantea, a Konte je rekao da je ekipa poslala dobru poruku, pošto su mnogi želeli da vide šta će se dogoditi kada njih dvojica ne igraju.

"Odigrali smo dobru utakmicu, mogli smo da postignemo više golova, ali zadovoljan sam stavom igrača. Igrali smo bez dvojice važnih igrača, ali mislim da smo odigrali veoma dobro. Ovo je bilo prvi put da smo igrali bez pravog napadača, pokušali smo to na treningu i mislim da smo u dobroj situaciji. Ne treba zaboraviti Mišija Batšuaija, on je mlad igrač, veoma talentovan. Prilagodjava se ovoj ligi, verujem u njega i računam na njega", rekao je Konte.

Posle 18 kola Čelsi je prvi na tabeli sa 46 bodova, devet više od Liverpula i Arsenala.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar