ПСЖ-у већ стигла понуда за Бен Арфу!

Да ли је време за растанак после само шест месеци?

Фудбал 27.12.2016 | 21:00
ПСЖ-у већ стигла понуда за Бен Арфу!
Пари Сен Жермен ове јесени не изгледа баш као плодно тле за играче племенитог кова. На пример, Аргентинац Анхел ди Марија - чији квалитет нико не спори - никако да дође до изражаја и клуб планира да га прода у Кину, јер је већ довео Јилијана Дракслера, Шпанац Хесе Родригез би да се врати у Примеру и то у Лас Палмас, Пољак Гжегож Криховјак никако да проигра (тек на последњих неколико утакмица постао стандардан), а како сад твари стоје још један летошњи новајлија би могао да напусти Парк принчева ове зиме.

У питању је Хатем Бен Арфа, за кога је стигла званична понуда Фенербахчеа. Турски клуб је контактирао челнике ПСЖ-а и понудио им да узме офанзивног везисту на позајмицу до краја сезоне. Тим пре што је Дику Адвокату баш такав један ас потребан. Из канцеларије француског првака стижу опречне информације о начину на који су челници реаговали на овај предлог.

Најпре је објављено како је играч добио зелено светло и да је на њему да одлучи хоће ли се преселити у Истанбул, да би затим стигло обавештење о наводном одбијању исте. Тачније, да Бен Арфа нема дозволу да мења средину у предстојећем прелазном року.

Тешко је оценити шта је боље решење за ПСЖ. Хатем Бен Арфа је летос стигао из Нице као велико појачање и то као слободан играч, али није оправдао очекивања. Између осталог због проблематичног понашања, па га је на кратко из екипе склонио тренер Унај Емери. Опет, таквог играча ваља чекати.

Питање је само: да ли у Паризу или у Истанбулу...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар