PSŽ-u već stigla ponuda za Ben Arfu!

Da li je vreme za rastanak posle samo šest meseci?

Fudbal 27.12.2016 | 21:00
PSŽ-u već stigla ponuda za Ben Arfu!
Pari Sen Žermen ove jeseni ne izgleda baš kao plodno tle za igrače plemenitog kova. Na primer, Argentinac Anhel di Marija - čiji kvalitet niko ne spori - nikako da dođe do izražaja i klub planira da ga proda u Kinu, jer je već doveo Jilijana Drakslera, Španac Hese Rodrigez bi da se vrati u Primeru i to u Las Palmas, Poljak Gžegož Krihovjak nikako da proigra (tek na poslednjih nekoliko utakmica postao standardan), a kako sad tvari stoje još jedan letošnji novajlija bi mogao da napusti Park prinčeva ove zime.

U pitanju je Hatem Ben Arfa, za koga je stigla zvanična ponuda Fenerbahčea. Turski klub je kontaktirao čelnike PSŽ-a i ponudio im da uzme ofanzivnog vezistu na pozajmicu do kraja sezone. Tim pre što je Diku Advokatu baš takav jedan as potreban. Iz kancelarije francuskog prvaka stižu oprečne informacije o načinu na koji su čelnici reagovali na ovaj predlog.

Najpre je objavljeno kako je igrač dobio zeleno svetlo i da je na njemu da odluči hoće li se preseliti u Istanbul, da bi zatim stiglo obaveštenje o navodnom odbijanju iste. Tačnije, da Ben Arfa nema dozvolu da menja sredinu u predstojećem prelaznom roku.

Teško je oceniti šta je bolje rešenje za PSŽ. Hatem Ben Arfa je letos stigao iz Nice kao veliko pojačanje i to kao slobodan igrač, ali nije opravdao očekivanja. Između ostalog zbog problematičnog ponašanja, pa ga je na kratko iz ekipe sklonio trener Unaj Emeri. Opet, takvog igrača valja čekati.

Pitanje je samo: da li u Parizu ili u Istanbulu...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar