Како вам звучи Ред Бул Вест Хем?!

Скарадно, зар не?

Фудбал 27.12.2016 | 15:00
Како вам звучи Ред Бул Вест Хем?!
Енглески премијерлигаш Вест Хем могао би ускоро да постане предмет 250.000.000 евра тешке продаје и то гиганту у производњи енергетских пића Ред Булу, пише Сан. 

Челници ове компаније, тачније газда Дитрих Матешиц озбиљно су заинтерсовани не само за клуб из Лондона већ и за његов нови стадион који би радо преименовали у Ред Бул Арена, уколико би преузели Чекићаре.

Позната аустријска компанија власник је неколико фудбалских клубова, од којих су најпознатији РБ Салцбург и Њујорк Ред Булс, мада је највише контроверзе изазвало власништво РБ Лајпцига.

Нови бундеслигаш игра сјајно ове сезоне, други је на табели иза Бајерна, а упркос чињеници да постоји само седам година, заиста је тренутно најуспешнији део Ред Булове породице.

Ипак, идеја да Ред Бул преузме Вест Хем већ је наишла на противљење навијача Чекићара који не желе да остану без имена клуба, боја и осталих знамења. Како се наводи, план нових газда је да чак Вест Хем преименују у РБ Лондон, мада је реалније да има спонзора додају као префикс садашњем, па да имамо на крају Ред Бул Вест Хем, што опет звучи скаредно. 

Аустријанци верују да би поменутих 250.000.000 евра било довољно да се убеде газде Чекићара Голда и Саливена да им продају клуб, а ако до тога на крају и дође, била би то дефинтивна победа модерног фудбала.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар