Реал хоће велику трампу са Челсијем!

Атлетико дупли губитник! Ко је на добитку у овој комбинацији?

Фудбал 27.12.2016 | 14:30
Реал хоће велику трампу са Челсијем!
Реал Мадрид хоће да се реши Хамеса Родригеза и хоће да доведе Тибоа Куртоу, па је решио да једним потезом испуни обе жеље. Али за испуњавање Реалових жеља се пита и Челси…

Према писању мадридске штампе, Краљевски клуб ће предложити Плавцима трампу у којој би енглеском клубу понудио Хамеса Родригеза у замену за белгијског голмана. Познато је да Челси види Колумбијца као једно од појачања, али је питање коју је цену спреман да плати за његово довођење.

Реал је већ пустио пипке ка Куртои и намамио га слатким речима и богатим обећањима. Није тајна да се Белгијанац хвалио по свлачионици Челсија како има понуду Реала и како жели да се врати у Мадрид у којем је блистао бранећи за Атлетико.

А баш би Атлетико могао да буде највише оштећен у овој трампи и Реал би могао да му зада дупли ударац. Први, тако што би ангажовао Куртоу кпоји је био Симеонеов миљеник и љубимац навијача. Други, тако што би Челси и случају одласка Куртое свим силама кренуо каЈану Облаку којег Конте види као идеалну замену за Белгијанца. Тако би Атлетико могао да буде највећи губитник Реалове и Челсијеве трампе јер би га прво Куртоа “издао”, а потом би морао да тражи замену за Облака.

Наравно, питање је да ли ће Челси прихватити на ову опцију Реала. Иако би Куртоа могао Плавце да доведе у озбиљан проблем ако буде инсистирао на трансферу. Када Реал некога баш жели, онда га обично и доведе. Служећи се и не баш популарним методама као у случајевима Модрића и Бејла када су играчи штрајковали док их Тотенхем није продао.

Наравно, пита се и Хамес Родригез. А он још није донео одлуку када ће напустити Реал. Његов менаџер Жорж Мендес се данас огласио и поручио да Колумбијац нема намеру да мења клуб пре летњег прелазног рока. Што одговара и Реалу јер жели да изгура сезону са Навасом и на лето да доведе Куртоу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар