Real hoće veliku trampu sa Čelsijem!

Atletiko dupli gubitnik! Ko je na dobitku u ovoj kombinaciji?

Fudbal 27.12.2016 | 14:30
Real hoće veliku trampu sa Čelsijem!
Real Madrid hoće da se reši Hamesa Rodrigeza i hoće da dovede Tiboa Kurtou, pa je rešio da jednim potezom ispuni obe želje. Ali za ispunjavanje Realovih želja se pita i Čelsi…

Prema pisanju madridske štampe, Kraljevski klub će predložiti Plavcima trampu u kojoj bi engleskom klubu ponudio Hamesa Rodrigeza u zamenu za belgijskog golmana. Poznato je da Čelsi vidi Kolumbijca kao jedno od pojačanja, ali je pitanje koju je cenu spreman da plati za njegovo dovođenje.

Real je već pustio pipke ka Kurtoi i namamio ga slatkim rečima i bogatim obećanjima. Nije tajna da se Belgijanac hvalio po svlačionici Čelsija kako ima ponudu Reala i kako želi da se vrati u Madrid u kojem je blistao braneći za Atletiko.

A baš bi Atletiko mogao da bude najviše oštećen u ovoj trampi i Real bi mogao da mu zada dupli udarac. Prvi, tako što bi angažovao Kurtou kpoji je bio Simeoneov miljenik i ljubimac navijača. Drugi, tako što bi Čelsi i slučaju odlaska Kurtoe svim silama krenuo kaJanu Oblaku kojeg Konte vidi kao idealnu zamenu za Belgijanca. Tako bi Atletiko mogao da bude najveći gubitnik Realove i Čelsijeve trampe jer bi ga prvo Kurtoa “izdao”, a potom bi morao da traži zamenu za Oblaka.

Naravno, pitanje je da li će Čelsi prihvatiti na ovu opciju Reala. Iako bi Kurtoa mogao Plavce da dovede u ozbiljan problem ako bude insistirao na transferu. Kada Real nekoga baš želi, onda ga obično i dovede. Služeći se i ne baš popularnim metodama kao u slučajevima Modrića i Bejla kada su igrači štrajkovali dok ih Totenhem nije prodao.

Naravno, pita se i Hames Rodrigez. A on još nije doneo odluku kada će napustiti Real. Njegov menadžer Žorž Mendes se danas oglasio i poručio da Kolumbijac nema nameru da menja klub pre letnjeg prelaznog roka. Što odgovara i Realu jer želi da izgura sezonu sa Navasom i na leto da dovede Kurtou.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar