Борусија Дортмунд долази по нападача Партизана?!

Финансијска ситуација у којој се налази клуб из Хумске иде наруку Немцима!

Фудбал 27.12.2016 | 13:30
Борусија Дортмунд долази по нападача Партизана?!
Борусија Дортмунд ће опет куповати у Партизану! Три године после трансфера МилошаЈојића из Хумске на Вестфален, његовим стопама би могао да крене млади нападач црно-белих Сава Петров, сазнаје Журнал.

Према сазнањима београдског спортског листа, већ до краја недеље ће на адресу Партизана стићи и званична понуда дортмундских Милионера за нападача омладинске репрезентације Србије. Због финансијске ситуације у клубу која није добра, Партизан ће морати озбиљно да размисли о понуди Борусоије Дортмунд за Петрова. Јер је реч о понуди која се тешко одбија…

Сава Петров је младић рођен 1998. године и прошлог лета је потписао професионални петогодишњи уговор са црно-белима. Најбоље се сналази на позицији центарфора, али по потреби може успешно да игра и као крило. Међутим, шансу да дебитује за први тим црно-белих је добио тек у пријатељским утакмицама код Ивана Томића, док код Марка Николићаније имао прилику да заигра у конкуренцији искуснијих Ђурђевића, Божинова и Ђурђића, али и млађих саиграча попут Ђорђа Јовановића и Душана Влаховића. У међувремену је био стандардан у омладинској репрезентацији код селектора Милана Косановића.

У Дортмунду су очигледно добро упознати са квалитетима Петрова иако га је Партизан “сакривао” и спремили су понуду која би ускоро требало да стигне на адресу у Хумску 1. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар