Borusija Dortmund dolazi po napadača Partizana?!

Finansijska situacija u kojoj se nalazi klub iz Humske ide naruku Nemcima!

Fudbal 27.12.2016 | 13:30
Borusija Dortmund dolazi po napadača Partizana?!
Borusija Dortmund će opet kupovati u Partizanu! Tri godine posle transfera MilošaJojića iz Humske na Vestfalen, njegovim stopama bi mogao da krene mladi napadač crno-belih Sava Petrov, saznaje Žurnal.

Prema saznanjima beogradskog sportskog lista, već do kraja nedelje će na adresu Partizana stići i zvanična ponuda dortmundskih Milionera za napadača omladinske reprezentacije Srbije. Zbog finansijske situacije u klubu koja nije dobra, Partizan će morati ozbiljno da razmisli o ponudi Borusoije Dortmund za Petrova. Jer je reč o ponudi koja se teško odbija…

Sava Petrov je mladić rođen 1998. godine i prošlog leta je potpisao profesionalni petogodišnji ugovor sa crno-belima. Najbolje se snalazi na poziciji centarfora, ali po potrebi može uspešno da igra i kao krilo. Međutim, šansu da debituje za prvi tim crno-belih je dobio tek u prijateljskim utakmicama kod Ivana Tomića, dok kod Marka Nikolićanije imao priliku da zaigra u konkurenciji iskusnijih Đurđevića, Božinova i Đurđića, ali i mlađih saigrača poput Đorđa Jovanovića i Dušana Vlahovića. U međuvremenu je bio standardan u omladinskoj reprezentaciji kod selektora Milana Kosanovića.

U Dortmundu su očigledno dobro upoznati sa kvalitetima Petrova iako ga je Partizan “sakrivao” i spremili su ponudu koja bi uskoro trebalo da stigne na adresu u Humsku 1. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar