И Португалац Пепе креће на "пут свиле"?!

Одлазак из Реал Мадрида после 10 година?! Жели га бивши тренер...

Фудбал 27.12.2016 | 21:30
И Португалац Пепе креће на "пут свиле"?!
Шпански медији пишу да ће се после 10 година разићи путеви Реала и штопера Пепеа.

Ово и није толико изненађујућа вест с обзиром на то да је овакав епилог најављиван последњих месеци и дужини преговора око новог уговора.

Пепе са Реалом има важећи уговор до краја сезоне, а самим тим што нема договора о наставку сарадње, сви су изгледи да ће 33-годишњи Португалац, рођен у Бразилу, отићи из "краљевског клуба".

Према шпанским медијима, није запело око новца за нови уговор, већ његовој дужини. Пепе је тражио уговор на још две године, али је Реал нудио једну ас клаузулом да се, зависно о проценту одиграних утакмица. уговор може аутоматски продуљити на још једну годину.

Пепе није прихватио оно што је нудио Реал, јер је сматрао да је након 10 година у Мадриду заслужио бољи третман, пишу медији у Шпанији.

Међутим, Пепе већ има много понуда. Јавили су се многи европски клубови, али и неки кинески, међу којима и клуб чији је тренер Мануел Пелегрини, бивши стратег Реала.

Пелегрини је Пепеу понудио 10 мииона евра по сезони, што је двоструко више од онога што прима у Мадриду (4,5 милиона евра).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар