I Portugalac Pepe kreće na "put svile"?!

Odlazak iz Real Madrida posle 10 godina?! Želi ga bivši trener...

Fudbal 27.12.2016 | 21:30
I Portugalac Pepe kreće na "put svile"?!
Španski mediji pišu da će se posle 10 godina razići putevi Reala i štopera Pepea.

Ovo i nije toliko iznenađujuća vest s obzirom na to da je ovakav epilog najavljivan poslednjih meseci i dužini pregovora oko novog ugovora.

Pepe sa Realom ima važeći ugovor do kraja sezone, a samim tim što nema dogovora o nastavku saradnje, svi su izgledi da će 33-godišnji Portugalac, rođen u Brazilu, otići iz "kraljevskog kluba".

Prema španskim medijima, nije zapelo oko novca za novi ugovor, već njegovoj dužini. Pepe je tražio ugovor na još dve godine, ali je Real nudio jednu as klauzulom da se, zavisno o procentu odigranih utakmica. ugovor može automatski produljiti na još jednu godinu.

Pepe nije prihvatio ono što je nudio Real, jer je smatrao da je nakon 10 godina u Madridu zaslužio bolji tretman, pišu mediji u Španiji.

Međutim, Pepe već ima mnogo ponuda. Javili su se mnogi evropski klubovi, ali i neki kineski, među kojima i klub čiji je trener Manuel Pelegrini, bivši strateg Reala.

Pelegrini je Pepeu ponudio 10 miiona evra po sezoni, što je dvostruko više od onoga što prima u Madridu (4,5 miliona evra).

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar