ПЛ - ''Боксинг деј'': Биг Сем почео ремијем у Паласу

Фудбалери Вотфорда и Кристал Паласа одиграли су нерешено 1:1 у првој утакмици 18. кола Премијер лиге, којом је отворен Боксинг деј. Дини стигао до стотке, али је Биг Сем зауставио пад Орлова! Вотфорд и Кристал Палас ремизирали (1:1) у уводном мечу Боксинг деј програма.

Фудбал 26.12.2016 | 16:00
ПЛ - ''Боксинг деј'': Биг Сем почео ремијем у Паласу
Богат фудбалски дан на Острву после Божића почео је дуелом у којем је деби на клупи гостију имао Сем Олердајс, који је током недеље заменио Алана Пардјуа у Паласу.

Мало је фалило да извуче победу пошто је Јоан Кабај довео госте у вођство у првом полувремену, али је Трој Дини у наставку искористио пенал за бод ‘Стршљенова’.

Ако се по првом мечу Сема Олердајса на клупи Кристал Паласа може наслутити какве нас промене очекују у игри Орлова, онда навијачи лондонског тима могу да буду оптимистични, јер се види да има штофа за добре резултате. Није популарни Биг Сем данас извео Божићно чудо, али је и бод са гостовања незгодном Вотфорду (1:1), сасвим добар успех на Боксинг деј.

Није ово била ни утакмица која приличи празничном расположењу, памтићемо је по не тако лепим потезима, али и по 100. голу капитена домаћина Троја Динија који је помогао да бод остане на Викариџ Роуду. Искусни нападач је у 71. минуту искористио најстожу казну после чистог прекршаја Дилејнија над Предлом. Био је то гол који је поставио праведан резултат јер колико је Вотфрод био надмоћнији у другом, толико је Кристал Палас био бољи у првом делу, када није умео да преломи меч у своју корист.

На време су гости повели преко Јоана Кабаја који је у 26. минуту, а да је Кристијан Бентеке искористио најстрожу казну у 37. друга би песма била. Овако, када се све стави на тас, реми је на крају можда и најправеднији исход. По бод сваком за лепо божићно распложење...  

Премијер лига – 18. коло:

понедељак:

Вотфорд – Кристал Палас 1:1
(Дини 71п – Кабај 26)

16.00 Арсенал – Вест Бромич Албион
16.00 Бурнли – Мидлсбро
16.00 Челси – Борнмут
16.00 Лестер сити – Евертон
16.00 Манчестер јунајтед – Сандерленд
16.00 Свонси сити – Вест Хем
18.15 Хал сити – Манчестер сити

уторак:

18.15 Ливерпул – Стоук сити

среда:

20.45 Саутемптон – Тотенхем

Извор: Моззартспорт/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар