Шок! "Орлићи" остали без селектора!

Фудбалски савез Србије уочи Нове године одлучио да смени Томислава Сивића са места селектора младе репрезентације.

Фудбал 26.12.2016 | 09:30
Шок! "Орлићи" остали без селектора!
Млада репрезентација Србије успела је кроз бараж да обезбеди пласман на Европско првенство у Пољској следеће године, али упркос томе остали су без селектора.

Фудбалски савез Србије одлучио је да смени Томислава Сивића са места селектора младе репрезентације.

Челници српске "куће фудбала" изненада су донели такву одлуку уочи Нове године, и како преноси "Спортски журнал" са Сивићем ће данас обавити разговор око детаља везаних за раскид уговора.

О смени Томислава Сивића причало се и након одласка Радована Ћурчића са места селектора А тима крајем априла, али је селектор "орлића" остао и успео са екипом да обезбеди пласман Европско првенство.

Србија ће у Пољској, од 16. до 30. јуна 2017, наступати у групи Б са селекцијама Португала, Шпаније и Македоније.

Пре тога договорени су пријатељски мечеви са актуелним прваком Европе, Шведском и домац́ином претходног ЕП, Чешком, који треба да буду тест за "орлиће" пред Пољску, крајем марта, али је питање ко ће их предводити са клупе.

МОНДО незванично сазнаје да би Сивића на клупи националног тима требало да замени Гордан Петрић, који је напустио клупу Чукаричког.

Томислав Сивић функцију селектора младе селекције Србије обављао је од јула прошле године, када је наследио Радована Ћурчића.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар