Šok! "Orlići" ostali bez selektora!

Fudbalski savez Srbije uoči Nove godine odlučio da smeni Tomislava Sivića sa mesta selektora mlade reprezentacije.

Fudbal 26.12.2016 | 09:30
Šok! "Orlići" ostali bez selektora!
Mlada reprezentacija Srbije uspela je kroz baraž da obezbedi plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj sledeće godine, ali uprkos tome ostali su bez selektora.

Fudbalski savez Srbije odlučio je da smeni Tomislava Sivića sa mesta selektora mlade reprezentacije.

Čelnici srpske "kuće fudbala" iznenada su doneli takvu odluku uoči Nove godine, i kako prenosi "Sportski žurnal" sa Sivićem će danas obaviti razgovor oko detalja vezanih za raskid ugovora.

O smeni Tomislava Sivića pričalo se i nakon odlaska Radovana Ćurčića sa mesta selektora A tima krajem aprila, ali je selektor "orlića" ostao i uspeo sa ekipom da obezbedi plasman Evropsko prvenstvo.

Srbija će u Poljskoj, od 16. do 30. juna 2017, nastupati u grupi B sa selekcijama Portugala, Španije i Makedonije.

Pre toga dogovoreni su prijateljski mečevi sa aktuelnim prvakom Evrope, Švedskom i domaćinom prethodnog EP, Češkom, koji treba da budu test za "orliće" pred Poljsku, krajem marta, ali je pitanje ko će ih predvoditi sa klupe.

MONDO nezvanično saznaje da bi Sivića na klupi nacionalnog tima trebalo da zameni Gordan Petrić, koji je napustio klupu Čukaričkog.

Tomislav Sivić funkciju selektora mlade selekcije Srbije obavljao je od jula prošle godine, kada je nasledio Radovana Ćurčića.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar