Данас топлије и умјерено облачно

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити постепено топлије и умјерено облачно вријеме уз слабе падавине понегдје на истоку и температуру ваздуха од шест до 12 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 26.12.2016 | 08:05
Данас топлије и умјерено облачно
Јутрос је претежно облачно и углавном суво, врло слабих падавина има само понегдје на истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће мало топлије вријеме на југу и западу уз постепено разведравање и сунчане периоде. На истоку ће остати облачније и само понегдје уз слабу кишу.

У ноћи ка уторку нова облачност ће до јутра донијети повремене падавине.

Дуваће слаб јужни и југоисточни вјетар, а у Херцеговини слаба до умјерена бура, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Највиша дневна температура ваздуха од шест на истоку до 12 степени, на југу око 15, а на планинама на истоку од два степена Целзијусова.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Бјелашница и Невесиње минус три степена Целзијусова, Нови Град и Соколац минус два, Сарајево, Гацко, Крупа на Уни, Билећа, Рудо, Вишеград, Приједор и Фоча минус један, Зеница, Дринић, Хан Пијесак, Шипово и Чемерно нула, Котор Варош, Калиновик и Градишка један, Сребреница и Бањалука два, Тузла, Мањача, Кнежево, Мркоњић Град, Добој и Бијељина три, Мостар, Требиње, Зворник и Рибник четири, Крупа на Врбасу пет, Мраковица шест и Неум седам степени Целзијусових.

Висина снијега јутрос у 7.00 часова: Хан Пијесак један и Вишеград три центиметра.

Извор: Срна

Коментари / 0

Оставите коментар