Danas toplije i umjereno oblačno

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti postepeno toplije i umjereno oblačno vrijeme uz slabe padavine ponegdje na istoku i temperaturu vazduha od šest do 12 stepeni Celzijusovih.

Bosna i Hercegovina 26.12.2016 | 08:05
Danas toplije i umjereno oblačno
Jutros je pretežno oblačno i uglavnom suvo, vrlo slabih padavina ima samo ponegdje na istoku, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće malo toplije vrijeme na jugu i zapadu uz postepeno razvedravanje i sunčane periode. Na istoku će ostati oblačnije i samo ponegdje uz slabu kišu.

U noći ka utorku nova oblačnost će do jutra donijeti povremene padavine.

Duvaće slab južni i jugoistočni vjetar, a u Hercegovini slaba do umjerena bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura vazduha od šest na istoku do 12 stepeni, na jugu oko 15, a na planinama na istoku od dva stepena Celzijusova.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Bjelašnica i Nevesinje minus tri stepena Celzijusova, Novi Grad i Sokolac minus dva, Sarajevo, Gacko, Krupa na Uni, Bileća, Rudo, Višegrad, Prijedor i Foča minus jedan, Zenica, Drinić, Han Pijesak, Šipovo i Čemerno nula, Kotor Varoš, Kalinovik i Gradiška jedan, Srebrenica i Banjaluka dva, Tuzla, Manjača, Kneževo, Mrkonjić Grad, Doboj i Bijeljina tri, Mostar, Trebinje, Zvornik i Ribnik četiri, Krupa na Vrbasu pet, Mrakovica šest i Neum sedam stepeni Celzijusovih.

Visina snijega jutros u 7.00 časova: Han Pijesak jedan i Višegrad tri centimetra.

Izvor: Srna

Komentari / 0

Ostavite komentar