Јувентусу хладан туш за Витсела!

Зенит нашао купца - одмах 25.000.000 евра?! Стара дама не може финансијски да парира овој понуди, Белгијанцу нуде невероватних 12.000.000 евра по сезони!

Фудбал 27.12.2016 | 14:00
Јувентусу хладан туш за Витсела!
Вишегодишња сага око Аксела Витсела и Јувентуса неће бити завршена ове зиме, а како ствари стоје могла би да се заврши тако што Белгијанац на крају неће ни обући дрес Бјанконера. Из Русије стижу информације је Зениту за Витсела стигла сјајна понуда кинеског прволигаша Шангај СИПГ и да би сјајни везиста могао да заврши на Далеком истоку.

Подсетимо да Јувентус дуже од годину дана јури Витсела и да је летос био надомак његовог довођења, али је Зенит стопирао трансфер од око 20.000.000 евра. Витсел је остао у Санкт Петербургу и ушао је у последњу годину уговора, тако да је Зенит дошао у незавидну позицију. Јувентус је покушао да направи притисак ове зиме и да натера Зенита на продају Витсела за 6.000.000 евра понудом „узми или остави“. Руси су ушли у ризик да на крају сзеоне остану без обештећења, али тај ризик би могао да им се исплати. Уз слатку освету Италијанима који су покушавали да их притерају уз зид...

Појавила се понуда пребогатог Шангаја којој Јувентус не може да парира. Кинески клуб нуди Зениту одмах 25.000.000 евра на име обештећења. Што је феноменална понуда за играча који је ушао у последњих шест месеци уговора.

Такође, сјајна понуда је на столу и за самог Витсела. Кинези нуде Белгијанцу 12.000.000 евра по сезони. То је дупло више од онога што му је спремио Јувентус. Шангај има још једног кеца у рукаву. Нови тренер овог клуба је Андре Вилас Боас који је Витсела тренирао две године у Зениту и сада га зове да наставе сарадњу. У кинеском тиму је и Витселовнекадашњи саиграч Хулк, а недавно је као велико појачање дошао Челсијев везиста Оскар.

Све је на Белгијанцу... Руси су већ прихватили понуду, чека се Витселово „да“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар