Juventusu hladan tuš za Vitsela!

Zenit našao kupca - odmah 25.000.000 evra?! Stara dama ne može finansijski da parira ovoj ponudi, Belgijancu nude neverovatnih 12.000.000 evra po sezoni!

Fudbal 27.12.2016 | 14:00
Juventusu hladan tuš za Vitsela!
Višegodišnja saga oko Aksela Vitsela i Juventusa neće biti završena ove zime, a kako stvari stoje mogla bi da se završi tako što Belgijanac na kraju neće ni obući dres Bjankonera. Iz Rusije stižu informacije je Zenitu za Vitsela stigla sjajna ponuda kineskog prvoligaša Šangaj SIPG i da bi sjajni vezista mogao da završi na Dalekom istoku.

Podsetimo da Juventus duže od godinu dana juri Vitsela i da je letos bio nadomak njegovog dovođenja, ali je Zenit stopirao transfer od oko 20.000.000 evra. Vitsel je ostao u Sankt Peterburgu i ušao je u poslednju godinu ugovora, tako da je Zenit došao u nezavidnu poziciju. Juventus je pokušao da napravi pritisak ove zime i da natera Zenita na prodaju Vitsela za 6.000.000 evra ponudom „uzmi ili ostavi“. Rusi su ušli u rizik da na kraju szeone ostanu bez obeštećenja, ali taj rizik bi mogao da im se isplati. Uz slatku osvetu Italijanima koji su pokušavali da ih priteraju uz zid...

Pojavila se ponuda prebogatog Šangaja kojoj Juventus ne može da parira. Kineski klub nudi Zenitu odmah 25.000.000 evra na ime obeštećenja. Što je fenomenalna ponuda za igrača koji je ušao u poslednjih šest meseci ugovora.

Takođe, sjajna ponuda je na stolu i za samog Vitsela. Kinezi nude Belgijancu 12.000.000 evra po sezoni. To je duplo više od onoga što mu je spremio Juventus. Šangaj ima još jednog keca u rukavu. Novi trener ovog kluba je Andre Vilas Boas koji je Vitsela trenirao dve godine u Zenitu i sada ga zove da nastave saradnju. U kineskom timu je i Vitselovnekadašnji saigrač Hulk, a nedavno je kao veliko pojačanje došao Čelsijev vezista Oskar.

Sve je na Belgijancu... Rusi su već prihvatili ponudu, čeka se Vitselovo „da“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar