Видео: Напило се дијете и дало хет-трик за 25 минута!

Досад непознати детаљи из каријере Едена Азара...

Фудбал 27.12.2016 | 18:30
Видео: Напило се дијете и дало хет-трик за 25 минута!
Крај године. Време за свођење рачуна, али и за откривање тајни. Једну такву, четири године скривану од очију јавности, обелоданио је Рио Мавуба, бивши капитен Лила, бизарном тврдњом да је његов некадашњи саиграч, сада ас Челсија, Еден Азар, последњи меч у дресу француског клуба одиграо под јаким утицајем алкохола.

Мавуба је у разговору за једну француску телевизију испричао како је 20. маја 2012. тада 21-годишњи крилни везиста малтене сам разбио одбрану Нансија (4:1), иако се претходно вече, самоиницијативно, „олешио“ од пића.

„Пред последњу утакмицу сезоне знало се да ћемо сигурно, без обзира на исход, завршити трећи на табели. Тај меч био је последњи који је Едена Азара у дресу Лила, желео је да организује мало забаве за своје колеге. Одлучили смо да одемо на које пиће. То „мало пића“ довело нас је до „много пића“, изјавио је Мавуба.

Још је занимљивије да је Азар, који је те сезоне блистао под тренерском палицом Рудија Гарсије - 20 голова и 18 асистенција у Лиги 1 - био незаустављив на опроштају од навијача. Постигао је хет-трик (10, 27. и 35. минут), да би га шеф струке минут пре краја намерно извео, како би га публика поздравила овацијама.

„Тог јутра Еден је и даље био пијан. Кад је тренер Руди Гарсија ушао у његову собу, Азар није ни био у њој. Дечко се није поштено ни наспавао, пио је целу ноћ и такав је наредне вечери спаковао три комада пре краја полувремена сусрета са Нансијем. Ми остали смо се само гледали у чуди и говорили у себи колико је овај мали опасан“, додао је Рио Мавуба.

Погледајте детаље са те утакмице, последње Азарове за Лил, пре него што га је Челси купио у трансферу вредном 35.000.000 евра.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар