"Политичари да користе градски превоз"

Оснивач странке Радом за бољитак Јерко Иванковић Лијановић поводом одлуке Владе Кантона Сарајево о увођењу система пар-непар позвао је државне функционере да се наредних дана превозе јавним градски саобраћајем.

Босна и Херцеговина 25.12.2016 | 16:28
"Политичари да користе градски превоз"
”Одлука Владе КС за увођење система пар-непар, данас у 21. вијеку, потврда је неспособности тих људи, који одлучују о животима грађана Сарајева као и свих оних ван овог Кантона.

Ово је прилика за све грађане да се уједињени супроставе оваквом вођењу оних који су их изманипулисали да их изаберу, те да промјене овакво стање тренутно и заувијек.

Ако власт не разумије и не поштује потребе својих становника ни ти становници не треба да икада више поштују њих.

Зато позивам све представнике власти у КС, кренувши од премијера, па до сваког одборника и посланика, као и чланове Предсједништва БиХ који ће морати стичи до зграде Предсједништва у Центру града на посао, да се у наредним данима, до даљњег, солидаришу са својим становницима и на своја радна мјеста, састанке, сједнице се превозе градским саобраћајем, трамвајима, тролејбусима и аутобусима.

Такође на исти начин на који ће градском превозу рефундирати трошкове за бесплатну вожњу у наредним данима нека организују рефундирање половине износа регистрација сваком власнику аутомобила ако већ нису способни што прије изњедрити реалнија, практичнија и иновативнија рјешења”, поручио је Јерко Иванковић Лијановић.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

камелеон

26.12.2016 10:37

Зар овај није у затвору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Банкар

28.12.2016 13:40

......боље нека ћуте и нека Лијановићи врате 15 мил.км Бобар банци сто дугују..пререгистровали се па као нема.....сваста

ОДГОВОРИТЕ