Хит оглас: Продајем пар/непар таблице

У Сарајеву је јуче након састанка Оперативног штаба Владе КС ступила на снагу одлука о проглашењу епизоде узбуне због загађења ваздуха.

Босна и Херцеговина 25.12.2016 | 13:39
Хит оглас: Продајем пар/непар таблице
Након састанка донесено је неколико мјера, међу којима је и она за пар-непар регистрацијске таблице на аутомобилима.

Од 07:00 сати на Божићно јутро, до 00:00 сати возила чија регистрација завршава са непарним бројем могу саобраћати у оквиру КС. Сутра, 26. децембра то правило важи само за возила са посљедњим парним бројем на регистрацији.

У међувремену, након састанка саопштено је да ће услиједити повећање капацитета јавног градског саобраћаја, а ове мјере због загађења јавности наишле су на осуду већине јавности, поготово због тога што одлука ступа на снагу 25. децембра, на Божић, али и због дискириминатнорног односа.

Другима је ова одлука пак прилика на зараде. Тако смо на највећој онлајн пијаци у БИХ, порталу ОЛX.ба пронашли интересантан оглас.

"Продајем таблице пар/непар", а корисник у опису свог огласа каже сљедеће: "Ако путујете кроз Сарајево према неком другом граду у БиХ, онда вам требају одговарајуће таблице за тај дан. ПАР или НЕПАР", повољно.



Таблице, како каже важе искључиво за КС.



Иначе, како рекосмо - данас у Сарајеву возила са непарним таблицама могу бити у промету, а правило пар-непар не важи за возила јавног градског саобраћаја, полицију, хитну помоћ и таxи возила.

Ипак, у главном граду БиХ већ је пријављена неколицина кршења овог правила, док грађани Сарајева уредно на својим друштвеним мрежама дијеле искуства са полицијом, али и бројним нерегуларностима које примијете на улици.

(Н1)
(Фото: Н1/олx.ба / сцреенсхот

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Постен

25.12.2016 12:49

Ал од свега тога најбоље су ми казне које се крецу од 500-1000 КМ! Као да из ауспуха излази Уранијум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

брзина

25.12.2016 22:32

Ма браво...

Name

игра

25.12.2016 16:52

Била је игра осамдесетих година коју су играли старији момци, звала се пар-непар

ОДГОВОРИТЕ
Name

смуђ

25.12.2016 20:00

Треба само бициикла возити

ОДГОВОРИТЕ