КК Црвена звезда: Драги Божић Бато...

На специјализованом кошаркашком порталу 'Еурохоопс' објављена су шаљива новогодишња писма Евролигашких тимова, а међу њима и Црвене звезде.

Кошарка 25.12.2016 | 12:45
КК Црвена звезда: Драги Божић Бато...
“Драги Божић Бато, можда немамо приватне авионе, чак ни чартер летове, али ми смо задовољни оним што имамо. Пре свега нашим навијачима, тако да нам је потребно што више утакмица код куће. Да ли можеш то да нам средиш? Код куће можемо да победимо сваку екипу", стоји у жељи српског шампиона.

Московски клуб пожелео је да одбрани титулу Евролиге, док је Фенербахче изразио да што пре оздрави спрски репрезентативац Богдан Богдановић.

ЦСКА: “Драги Дед Мороз, ми желимо да одбранимо титулу европског шампиона. Ми смо најбољи и ми производимо најбољу кошарку, а ово би могла да буде последња сезона Милоша Теодосића са нама. Само нам донеси здравља, а ми ћемо све остало."

Фенербахче: “Драги Ноел Баба, ми имамо Обрадовића – до 2020, а они то немају и то све говори. Имамо и Богдана Богдановића и он нам је баш потребан. Можеш ли да учиниш да нам оздрави што пре? Хвала унапред."

Реал Мадрид: “Драги Папа Ноел, потребно нам је здравље као и свима, али има још једна важна ствар. Може ли Лука Дончић да подужи уговор са нама како би га задржали што дуже у Шпанији? Знамо да тражимо доста, али ти си Папа Ноел."

Барселона: "Драги Паре Ноел, како смо тако несрећни? Никада немамо пун ростер, само су Рајс, Дорси, Везенков и Томић одиграли све евролигашке утакмице. Пре свега нам дај здравља!"

Олимпијакос: “Драги Саинт Василис, знаш да ми имамо нашег светог Василиса Спанулиса, који нам помаже у тренуцима невоље, али потребан си нам и ти. Желимо бека, ускоро, тако да одради свој посао. На крају крајева и ти си такође црвено-бели."

Панатанаикос: “Драги Саинт Василис, знамо да си црвено-бео и зато и не очекујемо превише. А да будемо искрени и не треба нам много. Имамо новог тренера и Ђентиела, а неки момци тврде да нам је потребан још један плејмејкер, али ми се не слажемо са тим."

Басконија: “Драги Папа Ноел, ми такође имамо Олентзера - прогуглај то - да нам донесе поклоне у Виторију, тако да ћемо од тебе тражити нешто једноставно. Желимо да Андреа Барњани буде здрав. Ако се то добијемо, ко зна шта можемо да урадимо до краја сезоне."

Анадолу Ефес: "Драги Ноел Баба, добри смо, али треба да будемо још бољи. У сваком случају хвала на поклону, односно Брендону Полу, тај момак зна лопте. Али када би нам помогао са дефанзивцима то би било баш добро."

Дарушафака: "Драги, Ноел Баба, ми имамо скоро све, али су нам највише потребни навијачи. Имамо једног од најбољих тренера у Европи, добре играче, играмо атрактивну кошарку, али фали нам више навијача. Знамо да није лако, за то је потребно време, знамо, али шта да радимо?"

Олимоија Милано: “Драги Бабо Натале, ми смо поклонили Алесандра Ђентилеа Панатинаикосу и зато очекујемо нешто заузврат. Било би добро да имамо мало више хемије у екипи. И даље покушавамо да укапирамо шта је пошло наопако."

Галатасарај: “Драги Ноел Баба, потребна су нам што пре два бека, здрав Остин Деј, стабилност, новац, боља репутација приликом преговора са играчима. Знамо да тражимо много, али нермамо коме другом да се обратимо."

УНИКС: “Драги Дед Мароз, где је Коти Кларк? Надали смо се да ће шест недеља бити довољно за опоравак после повреде, али није. Ако га вратимо, све остало ћемо урадити сами."

Жалгирис: “Драги Каледу Сенелис, радимо добро, али потребно нам је више зрелости и квалитета у нашем ростеру. Желимо у плеј-оф и свака твоја помоћ би на добро дошла. Такође, реци оним момцима са Еурохупса што су писали да смо најгори тим у лиги да поново провере своје информације."

Бамберг: “Драги Вајхнахтсман, били смо добри, држали се заједно, радили добар скаутинг и изгубили много неизвесних завршница. Треба нам мало више среће у последњим секундама."

Макаби Тел Авив: “Драги Санта, већ смо добили поклон за Нову годину и то оно што нам је било потребно – тренера Багацкиса. Надамо се да ће сада све бити у реду. Обећавамо да ћемо бии бољи и желимо ти срећне празнике."

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар