KK Crvena zvezda: Dragi Božić Bato...

Na specijalizovanom košarkaškom portalu 'Eurohoops' objavljena su šaljiva novogodišnja pisma Evroligaških timova, a među njima i Crvene zvezde.

Košarka 25.12.2016 | 12:45
KK Crvena zvezda: Dragi Božić Bato...
“Dragi Božić Bato, možda nemamo privatne avione, čak ni čarter letove, ali mi smo zadovoljni onim što imamo. Pre svega našim navijačima, tako da nam je potrebno što više utakmica kod kuće. Da li možeš to da nam središ? Kod kuće možemo da pobedimo svaku ekipu", stoji u želji srpskog šampiona.

Moskovski klub poželeo je da odbrani titulu Evrolige, dok je Fenerbahče izrazio da što pre ozdravi sprski reprezentativac Bogdan Bogdanović.

CSKA: “Dragi Ded Moroz, mi želimo da odbranimo titulu evropskog šampiona. Mi smo najbolji i mi proizvodimo najbolju košarku, a ovo bi mogla da bude poslednja sezona Miloša Teodosića sa nama. Samo nam donesi zdravlja, a mi ćemo sve ostalo."

Fenerbahče: “Dragi Noel Baba, mi imamo Obradovića – do 2020, a oni to nemaju i to sve govori. Imamo i Bogdana Bogdanovića i on nam je baš potreban. Možeš li da učiniš da nam ozdravi što pre? Hvala unapred."

Real Madrid: “Dragi Papa Noel, potrebno nam je zdravlje kao i svima, ali ima još jedna važna stvar. Može li Luka Dončić da poduži ugovor sa nama kako bi ga zadržali što duže u Španiji? Znamo da tražimo dosta, ali ti si Papa Noel."

Barselona: "Dragi Pare Noel, kako smo tako nesrećni? Nikada nemamo pun roster, samo su Rajs, Dorsi, Vezenkov i Tomić odigrali sve evroligaške utakmice. Pre svega nam daj zdravlja!"

Olimpijakos: “Dragi Saint Vasilis, znaš da mi imamo našeg svetog Vasilisa Spanulisa, koji nam pomaže u trenucima nevolje, ali potreban si nam i ti. Želimo beka, uskoro, tako da odradi svoj posao. Na kraju krajeva i ti si takođe crveno-beli."

Panatanaikos: “Dragi Saint Vasilis, znamo da si crveno-beo i zato i ne očekujemo previše. A da budemo iskreni i ne treba nam mnogo. Imamo novog trenera i Đentiela, a neki momci tvrde da nam je potreban još jedan plejmejker, ali mi se ne slažemo sa tim."

Baskonija: “Dragi Papa Noel, mi takođe imamo Olentzera - proguglaj to - da nam donese poklone u Vitoriju, tako da ćemo od tebe tražiti nešto jednostavno. Želimo da Andrea Barnjani bude zdrav. Ako se to dobijemo, ko zna šta možemo da uradimo do kraja sezone."

Anadolu Efes: "Dragi Noel Baba, dobri smo, ali treba da budemo još bolji. U svakom slučaju hvala na poklonu, odnosno Brendonu Polu, taj momak zna lopte. Ali kada bi nam pomogao sa defanzivcima to bi bilo baš dobro."

Darušafaka: "Dragi, Noel Baba, mi imamo skoro sve, ali su nam najviše potrebni navijači. Imamo jednog od najboljih trenera u Evropi, dobre igrače, igramo atraktivnu košarku, ali fali nam više navijača. Znamo da nije lako, za to je potrebno vreme, znamo, ali šta da radimo?"

Olimoija Milano: “Dragi Babo Natale, mi smo poklonili Alesandra Đentilea Panatinaikosu i zato očekujemo nešto zauzvrat. Bilo bi dobro da imamo malo više hemije u ekipi. I dalje pokušavamo da ukapiramo šta je pošlo naopako."

Galatasaraj: “Dragi Noel Baba, potrebna su nam što pre dva beka, zdrav Ostin Dej, stabilnost, novac, bolja reputacija prilikom pregovora sa igračima. Znamo da tražimo mnogo, ali nermamo kome drugom da se obratimo."

UNIKS: “Dragi Ded Maroz, gde je Koti Klark? Nadali smo se da će šest nedelja biti dovoljno za oporavak posle povrede, ali nije. Ako ga vratimo, sve ostalo ćemo uraditi sami."

Žalgiris: “Dragi Kaledu Senelis, radimo dobro, ali potrebno nam je više zrelosti i kvaliteta u našem rosteru. Želimo u plej-of i svaka tvoja pomoć bi na dobro došla. Takođe, reci onim momcima sa Eurohupsa što su pisali da smo najgori tim u ligi da ponovo provere svoje informacije."

Bamberg: “Dragi Vajhnahtsman, bili smo dobri, držali se zajedno, radili dobar skauting i izgubili mnogo neizvesnih završnica. Treba nam malo više sreće u poslednjim sekundama."

Makabi Tel Aviv: “Dragi Santa, već smo dobili poklon za Novu godinu i to ono što nam je bilo potrebno – trenera Bagackisa. Nadamo se da će sada sve biti u redu. Obećavamo da ćemo bii bolji i želimo ti srećne praznike."

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar