Сонг послије можданог удара: Вратио сам се са ивице!

Легендарни камерунски фудбалер тврди да је преживео сплетом срећних околности и поручује да сви који су имали исти проблем треба да верују у чуда, јер она постоје.

Фудбал 27.12.2016 | 17:00
Сонг послије можданог удара: Вратио сам се са ивице!
Ригоберт Сонг успешно се опоравља после можданог удара почетком октобра и коме у којој је био.

Бивши камерунски фудбалер налази се на рехабилитацији у Француској. Он је доста изгубио на тежини у протеклом периоду, али напредује сваког дана, полако враћа снагу и веома је оптимистичан и расположен.

"Вратио сам се са ивице", прво је изјавио Сонг у интервјуу за "Л'екип".

Испричао је да је имао само 60 килограма, али да му се последњих дана вратио апетит и да сада непрестано једе.

"Покушавам да надокнадим све. Чини ми се да стално жваћем, чак и ноћу једем слаткише. Све иде на боље и желим да поручим свима онима којима се десила иста ствар као мени, да су чуда могућа, јер сам их лично преживео", рекао је 40-годишњи легендарни Камерунац.

Он је рекао да је имао много среће када му је позлило код куће.

"Ток дана сам се осећао веома чудно, јер ми је крвни притисак био веома висок. Осетио сам да ми није добро, па сам прилегао. Када сам пао, окренуо сам се на бок, па сам имао среће што ми није запао језик у грло, јер би ме то угушило. Мој пас је лајао када сам се срушио, што је чуо портир. Он, међутим, није смео да уђе у стан, али је веома брзо стигао пријатељ, којег сам очекивао, па ми је помогао. Велика срећа је била и што сам оставио отворена врата", присетио се Сонг кобног дана када је претрпео мождани удар.

Уз Ригоберта Сонга, који је током каријере играо за Ливерпул, Галатасарај, Ланс, Вест Хем и Келн, свакодневно су чланови породице и пријатељи, као и бројни фанови из Камеруна, који му шаљу поруке подршке за брз опоравак.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар