Song poslije moždanog udara: Vratio sam se sa ivice!

Legendarni kamerunski fudbaler tvrdi da je preživeo spletom srećnih okolnosti i poručuje da svi koji su imali isti problem treba da veruju u čuda, jer ona postoje.

Fudbal 27.12.2016 | 17:00
Song poslije moždanog udara: Vratio sam se sa ivice!
Rigobert Song uspešno se oporavlja posle moždanog udara početkom oktobra i kome u kojoj je bio.

Bivši kamerunski fudbaler nalazi se na rehabilitaciji u Francuskoj. On je dosta izgubio na težini u proteklom periodu, ali napreduje svakog dana, polako vraća snagu i veoma je optimističan i raspoložen.

"Vratio sam se sa ivice", prvo je izjavio Song u intervjuu za "L'ekip".

Ispričao je da je imao samo 60 kilograma, ali da mu se poslednjih dana vratio apetit i da sada neprestano jede.

"Pokušavam da nadoknadim sve. Čini mi se da stalno žvaćem, čak i noću jedem slatkiše. Sve ide na bolje i želim da poručim svima onima kojima se desila ista stvar kao meni, da su čuda moguća, jer sam ih lično preživeo", rekao je 40-godišnji legendarni Kamerunac.

On je rekao da je imao mnogo sreće kada mu je pozlilo kod kuće.

"Tok dana sam se osećao veoma čudno, jer mi je krvni pritisak bio veoma visok. Osetio sam da mi nije dobro, pa sam prilegao. Kada sam pao, okrenuo sam se na bok, pa sam imao sreće što mi nije zapao jezik u grlo, jer bi me to ugušilo. Moj pas je lajao kada sam se srušio, što je čuo portir. On, međutim, nije smeo da uđe u stan, ali je veoma brzo stigao prijatelj, kojeg sam očekivao, pa mi je pomogao. Velika sreća je bila i što sam ostavio otvorena vrata", prisetio se Song kobnog dana kada je pretrpeo moždani udar.

Uz Rigoberta Songa, koji je tokom karijere igrao za Liverpul, Galatasaraj, Lans, Vest Hem i Keln, svakodnevno su članovi porodice i prijatelji, kao i brojni fanovi iz Kameruna, koji mu šalju poruke podrške za brz oporavak.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar