Радоњић пред Цедевиту: Сад су потпуно друга екипа!

"У оваквом ритму у каквом смо у децембру, свака утакмица је за нас сама по себи својеврстан изазов", поручује тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић пред меч са Цедевитом у Загребу.

Кошарка 25.12.2016 | 09:45
Радоњић пред Цедевиту: Сад су потпуно друга екипа!
Наставља се серија тешких утакмица за Црвену звезду мтс у децембру.

Након евролигашких окршаја са Олимпијакосом у Атини (65:73)и Реал Мадридом у Београду (82:70), црвено-бели су допутовали у Загреб где их у недељу очекује дерби кола против Цедевите (19 часова, Арена Спорт 1).

То ће бити трећи меч ове седмице за кошаркаше Дејана Радоњића, а упркос победи у првом мечу ових ривала (88:64) - црногорски стручњак позива на опрез како би се наставила добра серија.

"Цедевита је у односу на први меч који смо одиграли променила састав, дошли су други играчи који су већ показали велики квалитет, и сада је Цедевита један од клубова који је у борби за врх табеле АБА лиге. У одличној су форми, што показује и претходни меч у коме су славили у Подгорици, иако су играли без четворице играча", казао је Радоњић, а пренео официјелни сајт Црвене звезде.

Цедевита је у серији од осам утакмица без пораза у свим такмичењима, док црвено-бели имају максималан скор "на Јадрану" и добили су свих 14 утакмица.

"Очекујем да буду комплетни за наш меч у недељу, а у оваквом ритму у каквом смо у децембру, свака утакмица је за нас сама по себи својеврстан изазов",подвукао је Радоњић.

Фактор напорног темпа истакао је и Огњен Кузмић који очекује победу свог тима.

"Цедевита је један од тимова који има велике амбиције и екипа која игра добро, подигли су форму, победили су прошле недеље у Подгорици у дербију кола иако су били ослабљени. Ми желимо да одиграмо чврсто са пуно енергије, и да стигнемо до доброг резултата", казао је центар Звезде.

Након овог меча црвено-бели се враћају аутобусом у Београд где их у четвртак очекује дуел са ЦСКА у Евролиги, што је и последњи меч у овој години за њих.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар