Radonjić pred Cedevitu: Sad su potpuno druga ekipa!

"U ovakvom ritmu u kakvom smo u decembru, svaka utakmica je za nas sama po sebi svojevrstan izazov", poručuje trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić pred meč sa Cedevitom u Zagrebu.

Košarka 25.12.2016 | 09:45
Radonjić pred Cedevitu: Sad su potpuno druga ekipa!
Nastavlja se serija teških utakmica za Crvenu zvezdu mts u decembru.

Nakon evroligaških okršaja sa Olimpijakosom u Atini (65:73)i Real Madridom u Beogradu (82:70), crveno-beli su doputovali u Zagreb gde ih u nedelju očekuje derbi kola protiv Cedevite (19 časova, Arena Sport 1).

To će biti treći meč ove sedmice za košarkaše Dejana Radonjića, a uprkos pobedi u prvom meču ovih rivala (88:64) - crnogorski stručnjak poziva na oprez kako bi se nastavila dobra serija.

"Cedevita je u odnosu na prvi meč koji smo odigrali promenila sastav, došli su drugi igrači koji su već pokazali veliki kvalitet, i sada je Cedevita jedan od klubova koji je u borbi za vrh tabele ABA lige. U odličnoj su formi, što pokazuje i prethodni meč u kome su slavili u Podgorici, iako su igrali bez četvorice igrača", kazao je Radonjić, a preneo oficijelni sajt Crvene zvezde.

Cedevita je u seriji od osam utakmica bez poraza u svim takmičenjima, dok crveno-beli imaju maksimalan skor "na Jadranu" i dobili su svih 14 utakmica.

"Očekujem da budu kompletni za naš meč u nedelju, a u ovakvom ritmu u kakvom smo u decembru, svaka utakmica je za nas sama po sebi svojevrstan izazov",podvukao je Radonjić.

Faktor napornog tempa istakao je i Ognjen Kuzmić koji očekuje pobedu svog tima.

"Cedevita je jedan od timova koji ima velike ambicije i ekipa koja igra dobro, podigli su formu, pobedili su prošle nedelje u Podgorici u derbiju kola iako su bili oslabljeni. Mi želimo da odigramo čvrsto sa puno energije, i da stignemo do dobrog rezultata", kazao je centar Zvezde.

Nakon ovog meča crveno-beli se vraćaju autobusom u Beograd gde ih u četvrtak očekuje duel sa CSKA u Evroligi, što je i poslednji meč u ovoj godini za njih.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar