Кривична пријава против Јовичића

Управа криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова Републике Српске поднијела је Окружном Тужилаштву Бањалука кривичну пријаву против бившег министра унутрашњих послова Радислава Јовичића за кривично дјело несавјестан рад у служби за које је запријећена казна затвором од једне до осам година, открива пословни портал ЦАПИТАЛ.ба

Република Српска 24.12.2016 | 16:30
Кривична пријава против Јовичића
Јовичић се терети да је оштетио МУП за 260.445 КМ колико је авансно уплаћено за испоруку уређаја за радио-везу бањалучкој фирми „Оптел“ која то никада није учинила.

Бањалучка фирма намјенске индустрије „Оптел“ требала је у року од 35 дана од потписивања уговора испоручити МУП-у софтвер, 40 фиксних и 120 ручних радио станица, репетиторе, батерије и пуњаче марке „Хyстера“.

Над фирмом „Оптел“ у власништву „Чајавец“ Бањалука и „Зрак“ Теслић је 09. јуна ове године отворен стечајни поступак. Последњих пет година констатно послује са губитком који је износио и до 225 хиљада КМ. Имали су највише девет, а најмање три пријављена радника, а 2015. године су имали приход од само осам хиљада КМ.

Потврђујући ову информацију, у Окружном тужилаштву Бањалука навели су да се „предмет налази у раду код поступајућег тужиоца“.

„Окружном јавном тужилаштву Бања Лука 22. јула 2016. године, од стране МУП РС-Управе криминалистичке полиције, достављен је извјештај против Радислава Јовичића и других, због кривичног дјела Несавјестан рад у служби из члана 354 став 2 у вези са ставом 1 Кривичног закона РС. Предмет се налази у раду код поступајућег тужиоца и у фази је истраге“, наводи се у одговору Тужилаштва достављеном ЦАПИТАЛ-у.

Овим чланом КЗРС, прописано је да „службено лице које свјесним кршењем закона или других прописа, пропуштањем дужности надзора или на други начин очигледно несавјесно поступа у вршењу службе, иако је било свјесно или је било дужно и могло бити свјесно да усљед тога може наступити тежа повреда права другог или већа имовинска штета, па таква повреда или штета и наступи, казниће се новчаном казном или затвором до двије године“.

У ставу 2, на који се позива МУП у извјештају достављеном Тужилаштву, додаје се да „ако је усљед дјела из става 1. овог члана дошло до тешке повреде права другог или наступила имовинска штета у износу који прелази 50.000 КМ, учинилац ће се казнити затвором од једне до осам година“.

Поступак, уговор, аванс...

Према нашим информацијама, Јовичић је уговор са „Оптелом“ потписао након што је проведен поступак по члану 5. Закона о јавним набавкама БиХ, на који се јавило више понуђача.



Комисија за избор је оцијенила понуде и доставила извјештај у којем је као најбољу оцијенила фирме „Оптел“, те је нејасно како нико од чланова комисије није обухваћен кривичном пријавом.

Након што је исплаћен аванс, а роба није испоручена у уговореном року, склопљен је анекс споразума, али ни нови рок није испоштован.

МУП је потом блокадом рачуна, успио вратити дио уплаћеног новца, али остатак ће покушати добити у стечајном поступку.

У међувремену, радио станице и остала опрема је набављена од друге компаније, тако да МУП није остао без потребних уређеја.

Главна служба за ревизију РС је у свом извјештају о контроли МУП-а за 2015. годину затражила „исправку неоправданог аванса фирми „Оптел““ од 246 хиљада КМ, додајући да је због овог „неоправданог аванса покренут тужбени захтјев“.

Бањалучко Тужилаштво се у одговору, није осврнуло на чињеницу да ни послије пет мјесеци од подношења извјештаја МУП-а није затражило подизање оптужнице или одбацило извјештај Управе криминалистичке полиције, посебно јер се ради о особи која је непуне двије године била на изузетно одговорној функцији у РС.

Радислав Јовичић је био министар унутрашњих послова у Влади РС од 12. марта 2013. до 18. децембра 2014. године.

Јовичић данас није одговарао на телефонске позиве.

Извор: ЦАПИТАЛ

Коментари / 85

Оставите коментар
Name

Ццц

24.12.2016 16:07

Није пријава вец сумња. А они у њега сумњају не знају ста це од себе висе и од својих глупости

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма боје се

24.12.2016 19:53

Ма боје се да се не врати...

Name

Друг

24.12.2016 16:11

Свака част цапитал.ба на објективном тексту, јасно се види позадина цијеле прице. Министар Јовициц није био послушан, па сад се на све начине проналазе методе његове дискредитације. А зашто није био послушан? Можда зато сто је МУП Републике Српаке дигао из пепела, гдје нису имали горива у аути да наспу, нису имали шта да возе, униформе, оружје, опрема све им је Министар набавио, Ал није било тала као са претходним Министрима, није било повлаштених набављача, већ јавно и транспарентно. Ту се замјерио неким финанцијерима одредјених ликова. У вријеме поплава на чамцу са полицајцима спашавао по Добоју и Бијељини, а да можда је требао то пустити, јер Бозе па они су опозицији градови, јер после тога су се наши дузебризници Пресједника који су му тако све то представили , Можда га треба оптужити зато сто је био добар и частан према свим лидерима политичких странака, а указивао на неке своје колеге из Владе да нису компетентни, а богати упитно и колико поштени А највећа мотивисанот ових инспектора, сто надјосе да је Министар направио пропуст, а по закону постоји Комисија и све је фино објашњено на порталу шта и како је поступак текао и које су радње подузете послије, јесте додворавање садашњем Министру и екипи око њега, јбг ваља се за чин борити, а богати и сакрити нелегалне послове поштених нам инспектора МУП. Јадно је све у овој Дрзавии, кад Најббоље Министре смјењују, прогоне и дисциплинирају сако зато сто нису као они и сто су професионалци, знају то сви који су били у прилици да једном раде са Јовициц Радославом Надам се да ће БН објавити ово, и до краја ући у истину ове прице и јавности показати како је сујета одредјених људи напаковала најбољем полицајцу Републике Српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

За друга

24.12.2016 16:38

Није он гориво, аута, унформу купио из свог дзепа, вец из Будзета Републике Српске. Наравно да је био ред да као министар буде за вријеме поплава у угрозеним подручјима, у Добоју,у Бијељини, јер и тамо је народ и припадници МУП-а Републике Српске...Па, у то вријеме у тим подручјима су били и предсједник, премијерка, други министри, као и обичан народ, односно сви који су зељели и могли нешто помоћи....Значи, твоја глупа одбрана несавјесног рада министра Јовичића не пролази....Узгред, када га тако браниш, напиши и ста је све за вријеме мандата зарадио и купио....од ексклузивне викендице у Слатини код Бања Луке....па до.....Сигурно новац устедио од 18 министарских плата...Значи Друг лупас глупости, пусти надлезне органе да раде свој посао....а не ти да некога бранис на порталима...

Name

КС

24.12.2016 16:47

Друзе...претпостављам да с времена на вријеме посјецујес јавне установе...зависно о времену.Вјероватно мијена утице на тебе или нагло захладњење/отопљење.Ста ти није јасно у тузби?

Name

Друг За Друга

24.12.2016 17:31

Паметни , за друга, Јел био буџет и прије њега, па некуписе ништа, него Цадјо 7 пута тендер нистио јер није био како треба, Јел ти уопсте знаш шта је полиција? Јел ти знаш шта знаци немоћи упалити ауто јер су цркли, а имаш нарушавање јрим, или насиље у породици, па немозwс отићи,. Сви су имали прилику да купе и набаве, опреме и буду свијетла образа, нико није, сем кад је Новиц био министар, Шта причаш о поплавама? Знали јадан шта је тад урадио тај човјек? Питај момке из полиције који су били сњим у чамцима? Питај њих шта мисле о њему ? Да све су то градјани РС, потпуно се слажем, само сто су неки а лијепо сам написао, лоши људи, искористили то против њега, а наравно да је Пресједник дошао и премијерка, тако и треба и да су висе њега слушали и њега подржавали вјеруј да би пуно боље било. Сто се тиче надлежних органа, хајде молим те шути , реци ми име инспектора за привреду који је написао извјештај, вјеруј ми биће ти јасно пуно кад сазнаш о стручности органа. И Бранит ћу га Ја и сви часни полицајци МУП Републике Српске, јер МИ знамо какав је човјек и професионалац,

Name

кубура

24.12.2016 17:51

Јес јес друг свака ти је ка Његосева,ауто дилери од којих је Јовициц узимо аута куну се у његову сироку руку и познавање издрзљивости фрацуских и корејских аута ,па фирме које су сасиле оне фенси плаве униформе и ципеле да их милиција носи хвале министра да им је испразнио магацине и покупово онако модерне и квалитетне материјале,а тек фирма која је затамњивала сва аута МУПа и лијепила полицијске ознаке и ротације,казу да бољег посла никад висе неце имати,15 милиона дрзавних пара потросити за годину и по,то могу само одабрани а милиција га пријављује за неку сицу ,није у реду прозивати министра , зато цовјек сада узива по управним одборима и заболе га за тамо неку пријаву

Name

Уг. Обријеж

24.12.2016 20:48

Па јесте био је добар. Није да није. Сваки пут кад је долазио на славе и молитве у Угљевичку Обријеж хеликоптером је растјеро све комарце. А госпођа министарка после доказане проневјере у банци добија посао на РиТЕ Угљевик. Скроман министар нема шта.

Name

Правник

24.12.2016 16:13

Ако је ово тачно, страшно ста је тај Јовичић радио..... А, реално,он није ни "калибар" за министра, дечко се није никако сналазио.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

снашао

24.12.2016 16:46

Снашао се и те како-инспктор СФРЈ

Name

Ре

24.12.2016 19:51

Најбољи министар у Влади икада.

Name

сат

24.12.2016 16:18

Види му сата? ја са поднио пријава са докуметима против криминалаца у једој државној управи, па награбусијо, а радим у тој управи 35 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозо

24.12.2016 16:23

Па они који су радили поштено и буду криви.Није он неко да га награде у интерног ревизора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ццццц

24.12.2016 16:39

Ццццц,Јовичићу сто ниси слушао,сад це те учитавати кривицном пријавом и затвором.Док имамо овакву опозицију сто цути и проговори једном мјесечно у затвору ће бити и продавци кокошки.Казе Тегелтија у интервју правосудне нацистички дио друштва.Мектицу има ли тебе да станеш на бедем.Ајме мени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ццццццц

24.12.2016 17:16

Извињавам се, телефон повукао ријечи. Умјесто нацистички -најчистији, тако са гречком коментар губи смисла. Извињавам се још једном. Интервју Јутарњи лист.

Name

ццццццц

24.12.2016 17:17

Грешка умјесто нацистички, најчистији. телефон повукао ријечи.

Name

Сат

24.12.2016 16:42

Ста сат .То је Бреитлинг Супероцеан цијена 8000КМ.Па мозе један министар то себи приустити.Цовјек је Србин и није у реду сто га нападате.Ако је несто и узео то це се свеједно потросити у РС.Истразују га и у вези са униформама за полицију које су плацене 7000 000КМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

униформа

24.12.2016 17:16

70% дао додику и другом а, њему само10%

Name

Дјапе

24.12.2016 16:53

Ово је све масло и освета једног од највецих криминалаца и изнудјиваца у МУП РС, бивсег сефа привреде у ЦЈБ БЛ... Свети се Јовицицу сто му је дао годисњу оцјену 1 за резултате рада (нерада) Одјељења за привреду ЦЈБ БЛ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

24.12.2016 19:50

Ово је тацно. Браво за коментар. Зна цијели Муп за ово. Боје се да се цовек не врати за Министра.

Name

...

24.12.2016 16:54

Тај цовјек ниста није урадио за МУП Републике Српске.Среца сто су га смјенили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ревизија

24.12.2016 16:55

Јој коме Шњегота да извјештај тај је невин у затвору. А подстицаји. Ко јојш зарезује Шњеготу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милионер

24.12.2016 16:57

Стан у Бања Луци 120м2 и гараза у згради Малбасиц и куца у Слатини плацена 150000КМ.Стан церки у Бијељини и наводно стан у Новом Саду.Нова Тојота Аурис.Добар је Радислав Јовициц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алфа

24.12.2016 17:45

Заборавио си и Голфа 5 кцерки за 18-ти родјендан

Name

мами

24.12.2016 16:59

Један од најбољих министара! Говорио и радио постено! Није дао постотак, није се талио! Фуј сектаска камарила сто прогоните изузетног цовека!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тразење

24.12.2016 17:14

Игле у пласту сијена за његов рад (оупстено). Не би ли га окривили. А ради се о постеном министру који је дигао муп у тренутку кад ниси имали ни за горива у ауту запосљавање младог и струцног кадра (сколованог)и многе друге ствари.Али правда и струцност додју до изразаја кад тад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комисија

24.12.2016 20:03

Засто нема никог из комисије у кривицној пријави???? Питам се?! Комисија је та која отвара тендер, доноси одлуку и предлазе министру. Они су главни кривци.

Name

Ре комисија

24.12.2016 22:39

Министар доноси одлуку. Чланови комисије су свједоци који ће да кажу шта им је речено, како и шта да раде, коју понуду да предложе. Уосталом, као и код сваког тендера, у МУП, а и шире.

Name

Јован

24.12.2016 17:17

Ово је само оно што су морали да ураде у МУП у. Ако проведу цјеловиту истрагу пословања за 2 год колико је био на челу МУ П а видјеће се да је за себе Јовичић протуправно прибавио милионске цифре. Истрага треба да утврди одакле му паре за стан , пен хус у Б. Луци , стан који је купио кћерци у Бијељини , стан у Н. Саду , викендица у Слатини. Па он се за двије године напљачкао више него Чађо за осам година . Питам се кад ће Тужилаштво и МУП отворити истрагу против Станислава Чађе који је опљачкао МУП и уништио систем и структуру рад МУПа. Смрт фашизму .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не буди смјешан

24.12.2016 18:01

Па Чађо је повјерљив човјек из власти.Па зар ти мислиш да Чађо нема документације и доказа против главног.Врана врани очи не вади

Name

За Јована

24.12.2016 18:51

Као прво стан је купио 2009 на 2010, на кредит Стан у БН је купио 2003 и још отплаћује оба стана Кћер је подстанар у Н. Сада Голфа 5 смо купили МИ, његови пријатељи за родјендан 18., јер нас је било 200 на прослави Још нешто , а да Тоyота , па људино моја провјери чије је ауто и које купио и кога плаћа, па онда причај , Да су сви ко Радја мој Јована, било би боље Ал нису зато и нападају, Мораш знати чињенице да би могао писати аргументирано јер у противном Лажеш мој Јоване

Name

Фоx

25.12.2016 09:36

Ре за Јована Ти си плаценик да писес гнусне лази и ако знас да није тако јет немас доказа сем фрустрација лицних.Да није било Јовицица јос би се инспектори мупа бавили дилањем дроге и зеленасењем и изнудама то су цињенице.

Name

док

24.12.2016 17:46

Једина свијетла тачка у пртходној Влади, а можда и у свим СНСД-овим владама, најбољи министар у 2014., професионалац до коске, министар кога су обични полицајци или огромна већина, обожавали јер је перфектно разумио стање у МУП-у, и ето...кривична пријава?! Вјероватно само зато што није полтрон кога "шеф" и "шефица" могу употребљавати као овог садашњег. Ко год покаже макар мало достојансва и аутономности, одмах је под њиховом гиљотином. Читао сам и да је у неколико наврата значајно помогао "шефу", да је због тога био кажњаван од стране вИСОКОГ представника Валентина Инцка, али џаба, не воли "шеф" оне који вриједе и размишљају, он их види као опасност и конкуренцију и зато им пакује овакве "кривичне пријаве". Читао сам, такође, да му се директорица добојске поште јавно захваљује јер је у пополавама 2014., заједно са својим полицајцима, изнио из поплављене зграде поште два милиона марака које су остале у згради и вратио их Поштама Српске. Читао и нисам могао да вјерујем, стално сам себи постављао питање, шта би урадио у датој ситуацији. Таквог човјека љагају?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

24.12.2016 17:48

Зарадио је Милион еура за вријеме мандата министра унутрасњих послова.Сада га гледам сваки дан.Пун је као брод али му је досадно.Није висе битан па га то нервира

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјуро

24.12.2016 19:52

Како није битан,свако ко има милион евра врло је битан и себи и другима,а има га и медијски јер сто свако мало на АТВ као еxперт за безбједност даје процјене о криминалу и корупцији

Name

Ре Дјуро

24.12.2016 22:32

Тај што је појављује на АТВ као "експерт" је један други што се исто одазива на презиме Јовичић.

Name

Слависа Бијељина

24.12.2016 17:49

Питање за насу Агенцију за банкарство: Како бивси министар мозе бити цлан надзорног одбора једне банке ако има кривицну пријаву?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

24.12.2016 18:09

А ста је тек са Скрбицем, и Кљацином гробарима насег здравства.

Name

Лазар

24.12.2016 17:50

Подрска за цовјека који је обављао свој посао професионало а не као политицка марионета. Семберија и Мајевица су уз вас господине Јовицицу. Ко вас познаје зна о каквом се цовјеку ради. Камо среце да су нам сви министри као ви. А ови сто пису имовинске карте нека напису имовинске карте осталих министара и бивсих и садасњих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

24.12.2016 17:50

Дај бозе да нам је у мнистарствима висе Јовицица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

24.12.2016 19:46

Тако је...

Name

Лазар

24.12.2016 17:57

Подрска за цовјека који је обављао свој посао професионало а не као политицка марионета. Семберија и Мајевица су уз вас господине Јовицицу. Ко вас познаје зна о каквом се цовјеку ради. Камо среце да су нам сви министри као ви. А ови сто пису имовинске карте нека напису имовинске карте осталих министара и бивсих и садасњих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоча З.М.

24.12.2016 19:15

А шверц цигарета за вријеме полицијаде када си био још у Специјали Муп РС???

Name

xxxx

25.12.2016 08:18

Истина је ово за шверц цигара. Рађа је шверцовао цигаре кад је био најисплативији. Позајмљивао паре од својих специјалаца да купује цигаре, али их је слабо враћао. Ево нек се јаве људи свједоци.

Name

Xxxxxx

24.12.2016 18:10

Ако је тачно све сто пису ови људи, страсно ста је све радио. Чињеница је да је изузетно лош министар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн

24.12.2016 18:20

Да ли стварно истина да је вратио 2 милина КМ Поштама Српске? Па могли су тада, у том хаосу лагано да пусте паре " низ воду".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

24.12.2016 19:46

Истина је. Свака му цаст. Херој

Name

xxxx

25.12.2016 08:15

Није он вратио ништа. Паре су биле у сефу и ту би и преживиле поплаву. Он је ангажовао специјалце да их читав дан покушавају извући са оно мало чамаца што их је било, док се народ давио и узалуд звао у помоћ. Значи у најкритичније вријеме и док се још могао спасити неко. А тек што су извлачили људе са трећих спратова по наруџбама из бања луке. То је тек прича. Нек покаже бивши комадант црну књижицу у којој је уписао све наруџбе за вађење људи из добоја, фамилијаша од чланова владе, док се народ давио. Или за испоручивање пакетића са храном посебним људима. Све су то радили по његовој наредби и одобрењу.

Name

док

25.12.2016 14:05

Лажеш, то је смртни гријех!!!

Name

Ми сад не знамо многе ствари

24.12.2016 18:39

Можда му супруга има неку фирму а и можда му је породица финансијски јака.Када се већ спомињу његови станови

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

24.12.2016 19:26

Частан човјек и велики професионалац! Камо пуке среће да је више таквих!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ел нинхо

24.12.2016 19:56

Рађа не дозволи да те увлаце у те игранке

ОДГОВОРИТЕ
Name

боба

24.12.2016 20:20

То су ситне трансакције они окрећу реп српску ко рингишпил милиони се обрћу прије двадесет година изустити ријеч милион сви би се препали јел то је било незамисливо ни код људи кои су провели читав свој радни вјек у швицарској то нам је наша борба дала

ОДГОВОРИТЕ
Name

КО ТИ ЈЕ КРИВ ЈОВИЦИЦУ......

24.12.2016 20:23

БОГДАНИЦ ЈЕ КАД И ТИ ДОСАО НА МЈЕСТО МИНИСТРА, ПА ИАКО ЈЕ У НАЈМАЊУ РУКУ ХИЉАДУ ПУТА СУМЊИВИЈИ ОД ТЕБЕ - ОН ЈОС УВИЈЕК ПЛИВА!? КО ТИ ЈЕ КРИВ КАДА НИСИ БИО ЉИГАВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богданић

25.12.2016 08:57

Само се за Јужно крило Клиницког центра бојим, гаранција...

Name

боба

24.12.2016 20:31

Код нас у реп српској је популарно да се појединци зову експерти знате ли мој добри народе шта су експерти и дипломате као да живимо у америци а не у једној малој мрвици живи и здрави ми били добро их посматрајте све ће вам бити јасно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

24.12.2016 20:37

Овај човјек је био један од најпоштенијих и највише је радио од свих досадашњих министара МУП. Остали су мање више сви били низеобразовани људи, некултурни и полусвјетови у правом смислу ријечи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ЂОРЂЕ

25.12.2016 08:52

Е па пријатељу,молим те или објасни или демантуј ове станове,викендице,аута. Сви у Угљевику знају да се петљао у сваки посао на РиТЕ због среброљубља.А и у Угљевику причају и некретнинама у БЛ и слично. Зато Вас молим кад коментаришете будите реални,а не на личној бази жмурити на авионе и камионе.Мени је био добар и он је најбољи.Ајде молим те.

Name

Радашин

25.12.2016 08:57

По Бијељини се зна, да сваки озбиљни кредит у Новој Банци се може добити само преко оног финог господина Елека,ментора Академика...а Рађа се удомио у Новој Банци...Значи,његов степен поштења мора бити на нивоу Елека и Академика...врло просто...

Name

драза

26.12.2016 13:42

Ста це тек бити са овим министром кад оде и кад крену истраге,уххххх.....

Name

Боки

24.12.2016 21:32

Министре рађа,ниси ти крив,ови су толико организовани да це свалити све на тебе,одувек си био постењацина зато сто те знам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миливојко

26.12.2016 13:50

А викендица на Фруској Гори.

Name

ЗОРАН МАНДИЋ

24.12.2016 21:49

"Фоча З.М." немој да се кријеш иза лажних идентитета ако имаш нешто човјеку да кажеш лијепо се преставиш,то најбоље говори о теби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗОРАН МАНДИЋ

24.12.2016 21:50

"Фоча З.М." немој да се кријеш иза лажних идентитета ако имаш нешто човјеку да кажеш лијепо се преставиш,то најбоље говори о теби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАНКО

24.12.2016 22:42

Велики сам противник Режима и СНСД-а, али о овом човјеку, кога лично познајем, могу написати само ријечи - ХВАЛЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милиција еx

24.12.2016 22:55

Судећи по овим прилозима испод црте, највећи подвиг овог министра је пловидба у гуменом чамцу улицама поплављеног Добоја. Прави подвижник, нема шта, без обзира што не наводе је ли на себи имао заштитни шлауф.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маџар

24.12.2016 23:00

Министар за примјер, без страха и мане. Побједник и славодобитник из бројних тендерских, уговарачких, преговарачких, набавних и сличних битака. Уосталом, као и друге му колеге. Ипак је свијет пун гада, добро рече јунак једне Андрићеве проповијетке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

24.12.2016 23:23

Не могу ништа доказати. Али очито да им смета (јасно је зашто) па покушавају на било који начин да дискредитују Јовичића. Камо среће да се баве правим криминалом и криминалцима, тј. сами собом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коста

25.12.2016 01:16

Подрска за великог цовјека и цеститог господина Радислава Јовицица,најбољег Министра којег смо икад имали...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

25.12.2016 01:42

Ми у РиТЕ Угљевик најбоље знамо о коме се ради. Драган Миљановић то може потврдити,радио је и постојао због њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

25.12.2016 20:11

Ви у РиТЕ знате све осим онога што треба да знате. Зато послујете са мањком од двадест милиона!

Name

мали

25.12.2016 07:51

ДРЗИ СЕ ЈОВИЦИЦУ, НАЈБОЉИ МИНИСТРЕ; ОД ОСНИВАЊА МУП РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тендер

25.12.2016 08:01

Ок ал несто ми ту смрди какве везе има Јовициц као министар са испоруком нецег сто је плацено и договорено .Ваљда је цовјек потписао уговор са постојецом фирмом бар мислим.,а не фиктивном.Овде би требало да кривицно одговара фирма која није исплатила договорено јјер се ради о кривицном дјрлу преваре.Ако нису испоруцили договорено дузни су да врате новац оном ко је уплатио новац.Логицно.Али министар се замјерио за аферу ПАПЦИ,премијерки то је сустина и позадина слуцаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxx

25.12.2016 08:24

А обиљежавање службених возила наљепницама и ротацијама. Како је то само увалио својој фамилији из БН. Дајте то мало испитајте. А муљажа са униформама коју је извео са оним својим шефом кабинета. Дајте то мало под микроскоп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смрзлиц

25.12.2016 11:55

Рајко Смрзлицу Ти ли си???? Криво ти изгледа сто ти ниси радио тај посао.

Name

земљак

25.12.2016 09:49

С каквим лоповима се ухватио у коло мислим да је сад и њему јасно али касно

ОДГОВОРИТЕ
Name

2:0

25.12.2016 14:05

Сада и овом оптузбом,власт РС је повела 2:0 против СзП. Кладим се,да ови из СзП(капитен Мектиц) неце бити способни да постигну ни поцасни гол у конацном резултату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

25.12.2016 14:27

Ово је био најбољи министар унхтрасњих послова,једини који је знао посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миx

25.12.2016 14:32

Знам човјека, поштен и карактеран. Све што има, а нема ни пола од овога што неки који га не воле измишљају, стекао је муком, живи релативно скромно. Помогао је коме год је могао не тражећи ништа заузврат. Тврдим то, јер знам многе којима је помагао. Не каљајте поштеног човјека поред толико лопова и пробисвијета. Крив је само зато што није хтио бити слијепи Додиков послушник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

X2ееее

25.12.2016 16:32

Води га кући, па нека ти тамо буде кад је тако добар као сто лупаш....нека ти помаже сваки дан...

Name

Тарзан

25.12.2016 14:55

Човјек пустен низ воду,нити га се ста питало као министра као ни једног сто се не пита,незваницни министар полиције је Милос Чубриловиц био и остао,мало се повукао у илегалу али и даље ведри и облаци у муп-у,па јел мислите да је Чађо био способан да буде први жандар РС,био је највеци послусник и полтрон само га је додо најурио због оне саобрацајке гдје погинуо онај младиц у Бл,Чадјо био са љубавницом па је зато затаскан слуцај,имао је услов да сам оде са мјеста министра сто наравно није хтјео па га је баја најурио,и кад тад це одговарати за то убиство..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тарзан

25.12.2016 14:55

Човјек пустен низ воду,нити га се ста питало као министра као ни једног сто се не пита,незваницни министар полиције је Милос Чубриловиц био и остао,мало се повукао у илегалу али и даље ведри и облаци у муп-у,па јел мислите да је Чађо био способан да буде први жандар РС,био је највеци послусник и полтрон само га је додо најурио због оне саобрацајке гдје погинуо онај младиц у Бл,Чадјо био са љубавницом па је зато затаскан слуцај,имао је услов да сам оде са мјеста министра сто наравно није хтјео па га је баја најурио,и кад тад це одговарати за то убиство..

ОДГОВОРИТЕ
Name

леко

25.12.2016 16:17

Цовјек пресао у другу странку и одмах оптузница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

25.12.2016 21:24

Дајте не будалите болан циста политика па пезо возила и хундаи дрзе застуоници Верано пеугеот отац и син и они су највисе профитиралали и овој прици око набавке а инаце су куцни пријатељи са министром финансија па ви видите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФАКУЛТЕТ БЕЗБЕДНОСТ

26.12.2016 08:30

Ту је само профитиро поштени бивши мистар а ако МУП истражи набавку униформи тек онда ће испливати поштење бившег министра не верујемО да ће се наћи пуно радника полиције да похвале униформе минимално 2 000 000 марака а можда и више неко је ту присвојио и оштетио буџет