Ово су најбизарнији сексуални обичаји

У прошлости је у хавајској култури важио обичај давања имена својим гениталијама. Чланови краљевства и народ имали су песме којима су описивали своје полне органе.

Свијет 24.12.2016 | 15:38
Ово су најбизарнији сексуални обичаји
У древном Египту се веровало се да ток реке Нил узрокује ејакулација бога Атума. Због тога су фараони ритуално мастурбирали у славну реку.

Народ Гуађиро из Колумбије има занимљив вид забаве. У церемонијалном плесу девојка може да подметне ногу младићу. Ако то учини, њихов плес мора да се заврши сексом.

Становници малог острва Инис Беаг на обали Ирске спадају у најзатворенија друштва када је реч о сексуалним активностима. Одрасли људи не скидају до краја доњи веш ни током сексуалног односа и сви сматрају да је секс лош за њихово здравље.

У Средњем веку црква је дошла до закључка да је мисионарски положај једини “правилни” положај за сексуални однос.

Поједина племена на Хималајима практикују полиандрију и сва браћа деле једну сексуалну партнерку. Тако нису имали много деце коју нису могли да издржавају због сурових животних услова.

На појединим острвима у Полинезији било је сасвим нормално посматрати родитеље док имају односе. Деца су спавала у собама са својим родитељима и била присутна током њихових сексуалних односа.

Извор: 24САТА.ХР
Фото: Тхинкстоцк / илустрација

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ирска овдје

24.12.2016 15:23

Остало је перверзно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рере

24.12.2016 16:12

У РС постоји само једсан загондзија, који хандри све редом.....???

Name

Ре рере

24.12.2016 18:20

Ти то из искуства

Name

Лаки

24.12.2016 18:57

Доживео човек...

Name

За младе и родјене у иностранству

24.12.2016 21:02

Хандрити је језик улице, села и карактеристицан је за Муслимане. Знаци цесати. Цесање је синоним за сполни акт. Ја, као сто рекох, припадам старијој ирско оријентисаној популацији из бивсе Југославије. Не знам са имам заједницко с Додиком и његовим сексуалним навикама.