Ovo su najbizarniji seksualni običaji

U prošlosti je u havajskoj kulturi važio običaj davanja imena svojim genitalijama. Članovi kraljevstva i narod imali su pesme kojima su opisivali svoje polne organe.

Svijet 24.12.2016 | 15:38
Ovo su najbizarniji seksualni običaji
U drevnom Egiptu se verovalo se da tok reke Nil uzrokuje ejakulacija boga Atuma. Zbog toga su faraoni ritualno masturbirali u slavnu reku.

Narod Guađiro iz Kolumbije ima zanimljiv vid zabave. U ceremonijalnom plesu devojka može da podmetne nogu mladiću. Ako to učini, njihov ples mora da se završi seksom.

Stanovnici malog ostrva Inis Beag na obali Irske spadaju u najzatvorenija društva kada je reč o seksualnim aktivnostima. Odrasli ljudi ne skidaju do kraja donji veš ni tokom seksualnog odnosa i svi smatraju da je seks loš za njihovo zdravlje.

U Srednjem veku crkva je došla do zaključka da je misionarski položaj jedini “pravilni” položaj za seksualni odnos.

Pojedina plemena na Himalajima praktikuju poliandriju i sva braća dele jednu seksualnu partnerku. Tako nisu imali mnogo dece koju nisu mogli da izdržavaju zbog surovih životnih uslova.

Na pojedinim ostrvima u Polineziji bilo je sasvim normalno posmatrati roditelje dok imaju odnose. Deca su spavala u sobama sa svojim roditeljima i bila prisutna tokom njihovih seksualnih odnosa.

Izvor: 24SATA.HR
Foto: Thinkstock / ilustracija

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Irska ovdje

24.12.2016 16:23

Ostalo je perverzno.

ODGOVORITE
Name

rere

24.12.2016 17:12

U RS postoji samo jedsan zagondzija, koji handri sve redom.....???

Name

Re rere

24.12.2016 19:20

Ti to iz iskustva

Name

Laki

24.12.2016 19:57

Doživeo čovek...

Name

Za mlade i rodjene u inostranstvu

24.12.2016 22:02

Handriti je jezik ulice, sela i karakteristican je za Muslimane. Znaci cesati. Cesanje je sinonim za spolni akt. Ja, kao sto rekoh, pripadam starijoj irsko orijentisanoj populaciji iz bivse Jugoslavije. Ne znam sa imam zajednicko s Dodikom i njegovim seksualnim navikama.