Пријовићева неће дует са Перућицом!

Након што је певач Љубомир Перућица рекао да би радо снимио дует са бившом девојком Александром Пријовић, иако би то сметало њеном садашњем дечку Филипу, она је некадашњој љубави запушила уста.

Занимљивости 24.12.2016 | 10:34
Пријовићева неће дует са Перућицом!
Александру је очигледно више увредио други део Перућицине изјаве, а то је да је њен момак, а пасторак Лепе Брене, љубоморан. Због свега тога она сматра да од пословне сарадње са бившим неће бити ничег.
 
- Не желим превише то да коментаришем. Једино могу да кажем да Љуби желим сву срећу и пуно хитова. Тренутно радим на свом новом албуму и немам намеру да снимам дуете - изричита је била Пријовићева у изјави за Ало! и нагласила да нема намеру да сними дует са бившим.

Она и Љуба су крајем прошле године окончали двогодишњу везу. Иако је прошло више од годину дана од тада, тензија када се Љуба, Александра и Филип нађу на истом месту не јањава, нарочито што је Перућица био нераздвојан друг са Виктором Живојиновићем и скоро стални гост у вили Лепе Брене.

- Ми сада, после свега, имамо колегијалан однос и нема потребе да се она, Филип или ја осећамо непријатно због било чега. Шта је било - било је, свако је наставио да живи свој живот - дипломатски нам је недавно одговорио Љуба.

Ипак, како се Александра недавно вратила са Бобиног и Брениног брачног путовања, са којима је поводом њихове сребрене свадбе провела 15 дана у Дабију и Тајланду, питали смо је какав је провод са будућом свекрвом.

- Било нам је много лепо на путовању и велико хвала Брени и Боби што су нас позвали да идемо са њима. Они су на тај начин прославили 25 година брака, што је у данашње време изузетно тешко и ретко, то је за сваку похвалу и сваки пар би требало да тежи томе, па и Филип и ја - каже Пријовићева.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар