Prijovićeva neće duet sa Perućicom!

Nakon što je pevač Ljubomir Perućica rekao da bi rado snimio duet sa bivšom devojkom Aleksandrom Prijović, iako bi to smetalo njenom sadašnjem dečku Filipu, ona je nekadašnjoj ljubavi zapušila usta.

Zanimljivosti 24.12.2016 | 10:34
Prijovićeva neće duet sa Perućicom!
Aleksandru je očigledno više uvredio drugi deo Perućicine izjave, a to je da je njen momak, a pastorak Lepe Brene, ljubomoran. Zbog svega toga ona smatra da od poslovne saradnje sa bivšim neće biti ničeg.
 
- Ne želim previše to da komentarišem. Jedino mogu da kažem da Ljubi želim svu sreću i puno hitova. Trenutno radim na svom novom albumu i nemam nameru da snimam duete - izričita je bila Prijovićeva u izjavi za Alo! i naglasila da nema nameru da snimi duet sa bivšim.

Ona i Ljuba su krajem prošle godine okončali dvogodišnju vezu. Iako je prošlo više od godinu dana od tada, tenzija kada se Ljuba, Aleksandra i Filip nađu na istom mestu ne janjava, naročito što je Perućica bio nerazdvojan drug sa Viktorom Živojinovićem i skoro stalni gost u vili Lepe Brene.

- Mi sada, posle svega, imamo kolegijalan odnos i nema potrebe da se ona, Filip ili ja osećamo neprijatno zbog bilo čega. Šta je bilo - bilo je, svako je nastavio da živi svoj život - diplomatski nam je nedavno odgovorio Ljuba.

Ipak, kako se Aleksandra nedavno vratila sa Bobinog i Breninog bračnog putovanja, sa kojima je povodom njihove srebrene svadbe provela 15 dana u Dabiju i Tajlandu, pitali smo je kakav je provod sa budućom svekrvom.

- Bilo nam je mnogo lepo na putovanju i veliko hvala Breni i Bobi što su nas pozvali da idemo sa njima. Oni su na taj način proslavili 25 godina braka, što je u današnje vreme izuzetno teško i retko, to je za svaku pohvalu i svaki par bi trebalo da teži tome, pa i Filip i ja - kaže Prijovićeva.

Izvor: Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar