Мјере безбједности на највишем нивоу

Директор Службе за односе са странцима БиХ Слободан Ујић рекао је да је ова служба подигла мјере безбједности на највиши ниво због учесталих терористичких напада у Европи и предстојећих празника.

Босна и Херцеговина 24.12.2016 | 10:30
Мјере безбједности на највишем нивоу
Он је подсјетио да је у БиХ било, између осталог, и јавних пријетњи о "крвавом Божићу", тако да ће ова служба урадити оперативни план који ће се тицати празника током којих ће степен приправности бити подигнут на највиши могући ниво.

Ујић је навео за "Глас Српске" да ће у оквиру тога бити појачане контроле улазака, боравка и кретања странаца, као и да ће бити појачана безбједност објеката Службе за послове са странцима, укључујући и имиграциони центар.

"Биће подигнут ниво физичког и електронског обезбјеђења. Заједно са безбједносним агенцијама учинићемо корак више да божићни и новогодишњи празници прођу у најбољем реду", навео је Ујић.

Он је поновио да ће неке случајеве у вези са некретнинама арапских фирми у БиХ преузети Агенција за истраге и заштиту /Сипа/ и пореске управе, а да је за неке заинтересовано и Тужилаштво БиХ.

Извор: Агенције/Глас Српске

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

зумба

24.12.2016 11:26

Боје се странаца,повратника са ратиста а код нас стотине хиљада бораца на све стране,хиљаде оптузених за најгоре ратне злоцине који слободно сетају.Цак се и политицари хвале својом "неустрасивосцу" у рату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Абц

24.12.2016 12:38

Када ово читаш рекао би да Служба за странце има хиљаде припадника специјалних полицијских јединица, а не неких 7о-так инспектора државних службеника у цијелој БиХ. Овдје је изгледа све захватио вирус "мектићитис" који утиче на руководиоца да само прича, а то што нема везе са везом....

ОДГОВОРИТЕ