100 учесника 'Веселе зиме' у Српцу

Удружење грађана „Цезар“ из Српца организовало је у овдашњем Дому културе традиционалну шесту културно-забавну манифестацију „Весела зима“, у којој је учествовало стотину чланова овог удружења. Посјетиоци су имали прилику да уживају у разновсном програму свих секција, али и презентацији сувенира, рукотворина насталих у креативним радионицама у оквиру пројекта „Можеш да знаш“, којег је финансијски подржало Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске.

Република Српска 23.12.2016 | 20:55
100 учесника 'Веселе зиме' у Српцу
Учесници културног дијела програма одушевили су посјетиоце бројним плесним и музичким тачкама, од којих су доминирале кореаографије којима је „Цезар“ освојио 59 признања – пехара и диплома на међународном плесном такмичењу „Wинтер партy“ у Бањалуци.

„Сваке године крајем децембра организујемо ову манифестацију како би грађанима представили резултате које су наша дјечица, полазници свих секција, радионица и курсева остварили током једногодишњег рада.



Било је заиста занимљиво и драго нам је што су посјетиоци били задовољни, а манифестацију је увеличао и Дједа Мраз који је нашим члановима уручио симболичне новогодишње поклоне“, каже директорика Дарија Пргомеља, којој је у знак признања за уложени труд и резултате начелник Српца Млађан Драгосављевић уручио пригодан поклон.



„Моја кћерка Лана је већ годинама члан Удружења `Цезар` и ја сам веома задовољна њиховим радом. Активности су садржајне и корисне, дјеци је пружена едукација и препоручила би другим родитељима да своју дјецу учлане у ово удружење“, каже Наташа Савић, која је присуствовала манифестацији.



Удружење грађана "Цезар“ из Српца препознатљиво је и по хуманитарним активностима, често организује наступе с циљем прикупљања средстава за пружање помоћи за лијечење болесне дјеце и социјално угрожених вишечланих породица.

БН телевизија (С.К.)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Поздрав из БЛ

23.12.2016 20:30

Хвала вам за србацки сарени вес ,билдоване Коке и крвне судове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦАРИЦА

24.12.2016 16:38

ПОЗДРАВ ИЗ БЛ - Није ми јасно шта ти значи "крвне судове"?