100 učesnika 'Vesele zime' u Srpcu

Udruženje građana „Cezar“ iz Srpca organizovalo je u ovdašnjem Domu kulture tradicionalnu šestu kulturno-zabavnu manifestaciju „Vesela zima“, u kojoj je učestvovalo stotinu članova ovog udruženja. Posjetioci su imali priliku da uživaju u raznovsnom programu svih sekcija, ali i prezentaciji suvenira, rukotvorina nastalih u kreativnim radionicama u okviru projekta „Možeš da znaš“, kojeg je finansijski podržalo Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Republika Srpska 23.12.2016 | 20:55
100 učesnika 'Vesele zime' u Srpcu
Učesnici kulturnog dijela programa oduševili su posjetioce brojnim plesnim i muzičkim tačkama, od kojih su dominirale koreaografije kojima je „Cezar“ osvojio 59 priznanja – pehara i diploma na međunarodnom plesnom takmičenju „Winter party“ u Banjaluci.

„Svake godine krajem decembra organizujemo ovu manifestaciju kako bi građanima predstavili rezultate koje su naša dječica, polaznici svih sekcija, radionica i kurseva ostvarili tokom jednogodišnjeg rada.



Bilo je zaista zanimljivo i drago nam je što su posjetioci bili zadovoljni, a manifestaciju je uveličao i Djeda Mraz koji je našim članovima uručio simbolične novogodišnje poklone“, kaže direktorika Darija Prgomelja, kojoj je u znak priznanja za uloženi trud i rezultate načelnik Srpca Mlađan Dragosavljević uručio prigodan poklon.



„Moja kćerka Lana je već godinama član Udruženja `Cezar` i ja sam veoma zadovoljna njihovim radom. Aktivnosti su sadržajne i korisne, djeci je pružena edukacija i preporučila bi drugim roditeljima da svoju djecu učlane u ovo udruženje“, kaže Nataša Savić, koja je prisustvovala manifestaciji.



Udruženje građana "Cezar“ iz Srpca prepoznatljivo je i po humanitarnim aktivnostima, često organizuje nastupe s ciljem prikupljanja sredstava za pružanje pomoći za liječenje bolesne djece i socijalno ugroženih višečlanih porodica.

BN televizija (S.K.)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Pozdrav iz BL

23.12.2016 20:30

Hvala vam za srbacki sareni ves ,bildovane Koke i krvne sudove.

ODGOVORITE
Name

CARICA

24.12.2016 16:38

POZDRAV IZ BL - Nije mi jasno šta ti znači "krvne sudove"?