Илиев: "Брдо" позива за играче Партизана! Вучелић: Лова је велики проблем!

Спортски директор Партизана Ивица Илиев рекао је да "влада велико интересовање" за неколико фудбалера тог тима. Вучелић: "Финансијско стање је тешко и компликовано, превазићи ћемо проблеме".

Фудбал 24.12.2016 | 21:30
Илиев: "Брдо" позива за играче Партизана! Вучелић: Лова је велики проблем!
Играчи Партизана су на одморум, али зато сви они око њих, а пре свих тренер Марко Николић и спортски директор Ивица Илиев имају пуне руке посла.

Илиев "шпарта" по Европи, гледа играче, интересује се и одговара на интересовања других клубова за играче Партизана. А Илиев каже да интересовања и те како има.

"Има интересовања и то ме највише радује, јер је финансијска вредност тима, играча сада много већа него што је то била у јануару када сам дошао и почео да радим овај посао. То ме чини поносним и срећним. То је због наших резултата и игре. Једноставно, није остало незапажено да смо у последњих 17 утакмица победили 15 пута и два пута играли нерешено, а и у тим нерешеним утакмицама смо били доминантни и заслужили смо да славимо", рекао је Илиев новинарима на промоцији годишњег календара клуба.

У центру пажње ових дана је Ален Стевановић, који би требало да се пресели у Турску, а Илиев је, по обичају, сликовит:

"Не само за њега, има интересовања и за друге играче, њих пет, шест. То што важи за њега, важи и за остале. Заиста добијамо 'брдо' позива!".

Он није желео да открива који су то играчи, али је имао поруку за навијаче:

"Одлазака мора да буде, а клуб ће извагати, у зависности од величине понуде, колико ће бити довољно да се затвори финансијска конструкција до лета. Можда ће једна бити довољна, а можда две веће. У сваком случају, сваки трансфер, односно продаја, ако се догоди, биће детаљно објашњена свим нашим навијачима. Они имају право да знају зашто се клуб одлучио за баш ту продају".

Што се тиче Стевановића, који је, узвесно, први на излазним вратима ове зиме (Грегор Балажиц се растао од Партизана након што му је истекао уговор), Илиев каже да клуб који се помиње у медијима (Анталија), није једини који је заинтересован за офанзивног везисту, већ још два, три турска клуба.

Председник Партизана Милорад Вучелић уверен је да ће наредна бити година црно-белих и да му је драго што су конално играчи ти о којима се пише и који су ударна тема у медијима, а не трзавице у клубу и сви сукоби и неспоразуми око скупштине(а) клуба.

"Партизан је други део ове године одиграо одлично, били смо супериорни, рекао бих и верујем да ћемо тако наставити", каже он.

О финансијском стању у клубу каже да је "тешко и компликовано", али није улазио у детаље.

"Пораз од Аугзбурга (у Лиги Европе прошле године) уздрмао је клуб, каса је остала празна јер нисмо играли Европу, али верујем да ћемо све то пребродити. Уосталом, играчима се не дугује ниједна плата", рекао је Вучелић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар