Iliev: "Brdo" poziva za igrače Partizana! Vučelić: Lova je veliki problem!

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da "vlada veliko interesovanje" za nekoliko fudbalera tog tima. Vučelić: "Finansijsko stanje je teško i komplikovano, prevazići ćemo probleme".

Fudbal 24.12.2016 | 21:30
Iliev: "Brdo" poziva za igrače Partizana! Vučelić: Lova je veliki problem!
Igrači Partizana su na odmorum, ali zato svi oni oko njih, a pre svih trener Marko Nikolić i sportski direktor Ivica Iliev imaju pune ruke posla.

Iliev "šparta" po Evropi, gleda igrače, interesuje se i odgovara na interesovanja drugih klubova za igrače Partizana. A Iliev kaže da interesovanja i te kako ima.

"Ima interesovanja i to me najviše raduje, jer je finansijska vrednost tima, igrača sada mnogo veća nego što je to bila u januaru kada sam došao i počeo da radim ovaj posao. To me čini ponosnim i srećnim. To je zbog naših rezultata i igre. Jednostavno, nije ostalo nezapaženo da smo u poslednjih 17 utakmica pobedili 15 puta i dva puta igrali nerešeno, a i u tim nerešenim utakmicama smo bili dominantni i zaslužili smo da slavimo", rekao je Iliev novinarima na promociji godišnjeg kalendara kluba.

U centru pažnje ovih dana je Alen Stevanović, koji bi trebalo da se preseli u Tursku, a Iliev je, po običaju, slikovit:

"Ne samo za njega, ima interesovanja i za druge igrače, njih pet, šest. To što važi za njega, važi i za ostale. Zaista dobijamo 'brdo' poziva!".

On nije želeo da otkriva koji su to igrači, ali je imao poruku za navijače:

"Odlazaka mora da bude, a klub će izvagati, u zavisnosti od veličine ponude, koliko će biti dovoljno da se zatvori finansijska konstrukcija do leta. Možda će jedna biti dovoljna, a možda dve veće. U svakom slučaju, svaki transfer, odnosno prodaja, ako se dogodi, biće detaljno objašnjena svim našim navijačima. Oni imaju pravo da znaju zašto se klub odlučio za baš tu prodaju".

Što se tiče Stevanovića, koji je, uzvesno, prvi na izlaznim vratima ove zime (Gregor Balažic se rastao od Partizana nakon što mu je istekao ugovor), Iliev kaže da klub koji se pominje u medijima (Antalija), nije jedini koji je zainteresovan za ofanzivnog vezistu, već još dva, tri turska kluba.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić uveren je da će naredna biti godina crno-belih i da mu je drago što su konalno igrači ti o kojima se piše i koji su udarna tema u medijima, a ne trzavice u klubu i svi sukobi i nesporazumi oko skupštine(a) kluba.

"Partizan je drugi deo ove godine odigrao odlično, bili smo superiorni, rekao bih i verujem da ćemo tako nastaviti", kaže on.

O finansijskom stanju u klubu kaže da je "teško i komplikovano", ali nije ulazio u detalje.

"Poraz od Augzburga (u Ligi Evrope prošle godine) uzdrmao je klub, kasa je ostala prazna jer nismo igrali Evropu, ali verujem da ćemo sve to prebroditi. Uostalom, igračima se ne duguje nijedna plata", rekao je Vučelić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar