Мурињо: Тачно је, Морган је питао да оде!

Менаџер Манчестер јунајтеда открио шта одговори играчима који му отворено кажу да имају понуду и да су незадовољни статусом.

Фудбал 24.12.2016 | 21:00
Мурињо: Тачно је, Морган је питао да оде!
Жозе Мурињо коначно се осећа потпуно комфорно у Манчестер јунајтеду. Његова екипа ушла је у одличну форму, на челу са Златаном Ибрахимовићем (16 голова) "расте" на табели и дочекује 2017. у одличном расположењу.

Ипак, као и свугде, и у свлачионици Олд Трафорда има незадовољних минутажом, а дефанзивни везиста Морган Шнидерлин један је од њих.

Француски интернационалац одиграо је под Португалцем само три лигашке утакмице и то збирно 11 минута! Последњи пут био је на клупи средином новембра, у мечу против Арсенала.

У таквој ситуацији, уз потврђену вест да је Вест Бром послао понуду за ђака Стразбура и дугогодишњег везисту Саутемптона, логично је било да и до Муриња дође информација да би повремени репрезентативац Француске хтео да напусти клуб.

Упитан за могућност да се то догоди, менаџер Јунајтеда у петак је дао искрен одговор.

"Да, Вест Бром је послао понуду. Морган је велики професионалац. Фантастичан момак, веома искрен, веома отворен и потпуно отворено је разговарао са мном неколико пута. Мој одговор на питање о његовом одласку је једноставан - ако фудбалер игра редовно код мене, онда имам право да кажем: 'Нема шансе, остајеш'. Ипак, ако не игра редовно, онда не могу да кажем 'Не идеш нигде', када играч само хоће да буде срећан", објаснио је Мурињо.

Конкретно, Шнидерлин је добио овакав одговор.

"Рекао сам му да га нећу заустављати ако је понуда добра и ако управа мисли да је понуђено довољно за тако доброг играча као што је Морган".

Јунајтед је, подсетимо, у јулу 2015. довео Шнидерлина из Саутемптона за 35 милиона евра. Вест Бром жели да ове зиме откуп његов уговор за 15 милиона.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар