Реал поручио Јувентусу: Може Родригес, али дајте Дибалу!

Реал Мадрид послао сурову поруку Јувентусу...

Фудбал 24.12.2016 | 20:00
Реал поручио Јувентусу: Може Родригес, али дајте Дибалу!
Сезона лова на Хамеса Родригеза је почела. Челси, Манчестер Јунајтед, можда и Манчестер Сити, а одавно је радаре као Колумбијцу окренуо и Јувентус.

Колумбијац је на трансфер листи у Реалу. Нити је Зидан задовољан са њим, а још мање је он задовољан улогом код Зидана иако је дошао као хит последњег Мундијала и један од најскупљих играча свих времена. Код Анћелотија је чак био међу бољима, али код Бенитеза и Зидана је почео пад каријере за коју су предвиђали да ће бити галактична.

Сада је Хамес на излазним вратима, а Јувентус разматра опције под којима би могао да ангажује Колумбијца. Мадридски медији пишу да је Јуве прилично загризао за Родригеза, али да је Реал спремио бруталан одговор.

Спреман је да тргује са Старом дамом и пошаље јој Хамеса Родригеза, али у замену саПаула Дибалу! Не треба посебно истицати да се на помен Дибалиног одласка, Јувентинима диже коса на глави...

Али Реал је тај који може да поставља услове. Дибала је сан Флорентина Переза који у њему види следеће велико име које ће појачати Краљевски клуб. У Јувентусу немају никакву намеру да продају Аргентинца на којем базирају будућност клуба, али познато је колико Реал уме да буде опасна претња када се намери на неког играча. Јувентус је то најбоље осетио када је 2001. године морао да прода Зинедина Зидана.

Реал је хтео и Пола Погба прошлог лета, али није хтео да се петља са сумњивим односима и трансакцијама Јувентуса и Мина Рајоле. Са Дибалом је чистија ситуација јер није умешан сплеткарош Рајола, а Мадриђани би могли да пошаљу непристојну понуду која би Јувентус бацила у дилему. У том случају, можда Хамес Родригез и не би био лоша замена за Дибалу.

Али под условом да богати премијерлигаши не откупе Колумбијца од Мадриђана већ ове зиме...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар