Real poručio Juventusu: Može Rodriges, ali dajte Dibalu!

Real Madrid poslao surovu poruku Juventusu...

Fudbal 24.12.2016 | 20:00
Real poručio Juventusu: Može Rodriges, ali dajte Dibalu!
Sezona lova na Hamesa Rodrigeza je počela. Čelsi, Mančester Junajted, možda i Mančester Siti, a odavno je radare kao Kolumbijcu okrenuo i Juventus.

Kolumbijac je na transfer listi u Realu. Niti je Zidan zadovoljan sa njim, a još manje je on zadovoljan ulogom kod Zidana iako je došao kao hit poslednjeg Mundijala i jedan od najskupljih igrača svih vremena. Kod Anćelotija je čak bio među boljima, ali kod Beniteza i Zidana je počeo pad karijere za koju su predviđali da će biti galaktična.

Sada je Hames na izlaznim vratima, a Juventus razmatra opcije pod kojima bi mogao da angažuje Kolumbijca. Madridski mediji pišu da je Juve prilično zagrizao za Rodrigeza, ali da je Real spremio brutalan odgovor.

Spreman je da trguje sa Starom damom i pošalje joj Hamesa Rodrigeza, ali u zamenu saPaula Dibalu! Ne treba posebno isticati da se na pomen Dibalinog odlaska, Juventinima diže kosa na glavi...

Ali Real je taj koji može da postavlja uslove. Dibala je san Florentina Pereza koji u njemu vidi sledeće veliko ime koje će pojačati Kraljevski klub. U Juventusu nemaju nikakvu nameru da prodaju Argentinca na kojem baziraju budućnost kluba, ali poznato je koliko Real ume da bude opasna pretnja kada se nameri na nekog igrača. Juventus je to najbolje osetio kada je 2001. godine morao da proda Zinedina Zidana.

Real je hteo i Pola Pogba prošlog leta, ali nije hteo da se petlja sa sumnjivim odnosima i transakcijama Juventusa i Mina Rajole. Sa Dibalom je čistija situacija jer nije umešan spletkaroš Rajola, a Madriđani bi mogli da pošalju nepristojnu ponudu koja bi Juventus bacila u dilemu. U tom slučaju, možda Hames Rodrigez i ne bi bio loša zamena za Dibalu.

Ali pod uslovom da bogati premijerligaši ne otkupe Kolumbijca od Madriđana već ove zime...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar