Навјачица Челсија - Ватрена Џесика: Матић је сексепилнији од Ивановића!

Њено име је Џесика Лопез и она обожава Челси! Недавно је победила у такмичењу за најлепшу гузу Бразила, живи у Лондону и не пропушта утакмице “плаваца”.

Фудбал 24.12.2016 | 19:30
Навјачица Челсија - Ватрена Џесика: Матић је сексепилнији од Ивановића!
Џесика је 2015. године победила рак и сада живи пуним плућима. Манекенка је и обећала је да ће се потпуно обнажити ако Контеов тим дође до титуле. Она посебно цени српске играче на “Стамфорд Бриџу”.

- Одушевљена сам српским фудбалерима у Челсију. Бане је веома лојалан и посвећен је тиму, што је за сваку похвалу. Он је у клубу девет година, а то је у данашњем фудбалу права реткост. Освојио је прегршт трофеја, али никада није себе истицао у први план. Увек показује захвалност што носи дрес “плаваца” - истиче Џесика за “Ало”.

Она нема дилему.

- Ипак, између двојице Срба који обављају одличан посао у одбрани екипе сексепилнији ми је Немања Матић. Прави је џекпот! Због његових фантастичних партија клуб из Лондона је заслужено лидер Премијер лиге. Поручујем играчима да наставе да газе у првенству Енглеске јер ћу се фотографисати обнажена, тачније само са Челсијевом огрлицом. Радујем се томе.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар