Navjačica Čelsija - Vatrena Džesika: Matić je seksepilniji od Ivanovića!

Njeno ime je Džesika Lopez i ona obožava Čelsi! Nedavno je pobedila u takmičenju za najlepšu guzu Brazila, živi u Londonu i ne propušta utakmice “plavaca”.

Fudbal 24.12.2016 | 19:30
Navjačica Čelsija - Vatrena Džesika: Matić je seksepilniji od Ivanovića!
Džesika je 2015. godine pobedila rak i sada živi punim plućima. Manekenka je i obećala je da će se potpuno obnažiti ako Konteov tim dođe do titule. Ona posebno ceni srpske igrače na “Stamford Bridžu”.

- Oduševljena sam srpskim fudbalerima u Čelsiju. Bane je veoma lojalan i posvećen je timu, što je za svaku pohvalu. On je u klubu devet godina, a to je u današnjem fudbalu prava retkost. Osvojio je pregršt trofeja, ali nikada nije sebe isticao u prvi plan. Uvek pokazuje zahvalnost što nosi dres “plavaca” - ističe Džesika za “Alo”.

Ona nema dilemu.

- Ipak, između dvojice Srba koji obavljaju odličan posao u odbrani ekipe seksepilniji mi je Nemanja Matić. Pravi je džekpot! Zbog njegovih fantastičnih partija klub iz Londona je zasluženo lider Premijer lige. Poručujem igračima da nastave da gaze u prvenstvu Engleske jer ću se fotografisati obnažena, tačnije samo sa Čelsijevom ogrlicom. Radujem se tome.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar