Филип Младеновић из Келна у Стандард из Лијежа!

Српски репрезентативац напустио Келн и преселио се код Александра Јанковића у Стандард из Лијежа. Ако у петак све буде у реду на медицинским прегледима потписаће уговор на четири и по године.

Фудбал 23.12.2016 | 10:00
Филип Младеновић из Келна у Стандард из Лијежа!
Филип Младеновић напушта Бундеслигу и екипу Келна и сели се у Белгију. Нови клуб репрезентативца Србије је Стандард из Лијежа.

Ако 25-годишњи леви бек у петак успешно прође лекарске тестове, потписаће уговор на четири и по године (јун 2021) са вишеструким прваком Белгије.

"Стандард, Келн и Младеновић су постигли договор. Фудбалер ће за наш клуб потписати на четири и по године, ако успешно прође лекарске тестове", наводи се у саопштењу Стандарда.

Младеновић је одиграо шест утакмица за "орлове". За екипу Келна наступио је на 16 мечева, док је на десет био стартер, али је у последње време имао проблем да се избори за место у тиму са Константином Раушем. Ове сезоне одиграо је тек девет минута.

Трнер Стандарда је Александар Јанковић, са којим је Младедновић сарађивао у Црвеној звезди. Поред Келна и Звезде играо је за Борац из Чачка и Бате Борисов.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар