Filip Mladenović iz Kelna u Standard iz Liježa!

Srpski reprezentativac napustio Keln i preselio se kod Aleksandra Jankovića u Standard iz Liježa. Ako u petak sve bude u redu na medicinskim pregledima potpisaće ugovor na četiri i po godine.

Fudbal 23.12.2016 | 10:00
Filip Mladenović iz Kelna u Standard iz Liježa!
Filip Mladenović napušta Bundesligu i ekipu Kelna i seli se u Belgiju. Novi klub reprezentativca Srbije je Standard iz Liježa.

Ako 25-godišnji levi bek u petak uspešno prođe lekarske testove, potpisaće ugovor na četiri i po godine (jun 2021) sa višestrukim prvakom Belgije.

"Standard, Keln i Mladenović su postigli dogovor. Fudbaler će za naš klub potpisati na četiri i po godine, ako uspešno prođe lekarske testove", navodi se u saopštenju Standarda.

Mladenović je odigrao šest utakmica za "orlove". Za ekipu Kelna nastupio je na 16 mečeva, dok je na deset bio starter, ali je u poslednje vreme imao problem da se izbori za mesto u timu sa Konstantinom Raušem. Ove sezone odigrao je tek devet minuta.

Trner Standarda je Aleksandar Janković, sa kojim je Mladednović sarađivao u Crvenoj zvezdi. Pored Kelna i Zvezde igrao je za Borac iz Čačka i Bate Borisov.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar