Преживио један удес, па кад је дошао себи погинуо у другом

У несвакидашњој саобраћајној несрећи, која се догодила на магистралном путу Приједор - Сански Мост на подручју села Ресавци, погинуо је Рајко Мастикоса (51) из Приједора.

Република Српска 21.12.2016 | 20:10
Преживио један удес, па кад је дошао себи погинуо у другом
Према подацима из полиције, несрећни човек је прво возећи аутомобил "фијат пунто", око 6 часова ујутру слетео с пута у јарак. Након што је дошао себи успео је да изађе из аутомобила на магистрални пут и, како се претпоставља у полицији, пошао да потражи помоћ. Али, тада је на њега налетео аутомобил марке "ровер", који је ишао из правца Санског Моста и усмртио га на месту. "Ровером" је управљао Владимир Четић (33) из Приједора.

Читав трагични догађај се одиграо у размаку од свега десетак минута, кажу мештани села Ресавци који су дошли да виде шта се догодило на магистралном путу.

"Била је магла и рано јутро. Има много разлога због чега је овако нешто могло да се догоди", испричали су мештани.

С друге стране, у полицији кажу да ће испитати цео случај како би се тачно утврдили разлози несреће у којој је погинуо Мастикоса.

Маја Ђаковић Видовић, портпарол бањалучког Окружног тужилаштва потврдила је за "Новости" да је у склопу истраге дежурни тужилац наредио да се предузму све потребне истражне радње вештачења ради расветљавања свих околности ове саобраћајне несреће. Наређена је и обдукција страдалог која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске.

ИСТРАГА

"Увиђај на месту несреће обавио је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Бранко Бјелајац, заједно са полицијским службеницима Полицијске станице за безбедност саобраћаја Приједор и предузмају се све мере како би се утврдиле чињенице које су довеле до погибије Мастикосе" казала је Маја Ђаковић Видовић.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар