Preživio jedan udes, pa kad je došao sebi poginuo u drugom

U nesvakidašnjoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na magistralnom putu Prijedor - Sanski Most na području sela Resavci, poginuo je Rajko Mastikosa (51) iz Prijedora.

Republika Srpska 21.12.2016 | 20:10
Preživio jedan udes, pa kad je došao sebi poginuo u drugom
Prema podacima iz policije, nesrećni čovek je prvo vozeći automobil "fijat punto", oko 6 časova ujutru sleteo s puta u jarak. Nakon što je došao sebi uspeo je da izađe iz automobila na magistralni put i, kako se pretpostavlja u policiji, pošao da potraži pomoć. Ali, tada je na njega naleteo automobil marke "rover", koji je išao iz pravca Sanskog Mosta i usmrtio ga na mestu. "Roverom" je upravljao Vladimir Četić (33) iz Prijedora.

Čitav tragični događaj se odigrao u razmaku od svega desetak minuta, kažu meštani sela Resavci koji su došli da vide šta se dogodilo na magistralnom putu.

"Bila je magla i rano jutro. Ima mnogo razloga zbog čega je ovako nešto moglo da se dogodi", ispričali su meštani.

S druge strane, u policiji kažu da će ispitati ceo slučaj kako bi se tačno utvrdili razlozi nesreće u kojoj je poginuo Mastikosa.

Maja Đaković Vidović, portparol banjalučkog Okružnog tužilaštva potvrdila je za "Novosti" da je u sklopu istrage dežurni tužilac naredio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje veštačenja radi rasvetljavanja svih okolnosti ove saobraćajne nesreće. Naređena je i obdukcija stradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

ISTRAGA

"Uviđaj na mestu nesreće obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Branko Bjelajac, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Prijedor i preduzmaju se sve mere kako bi se utvrdile činjenice koje su dovele do pogibije Mastikose" kazala je Maja Đaković Vidović.

Izvor: Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar