Мари: Морам што прије у врхунску форму, Новак хоће да се врати на прво мјесто!

Хоће ли Енди Мари успети да издржи нападе Новака Ђоковића у 2017. години? Хоће ли се боље снаћи у улози "плена", а не "ловца"? Да би се што боље припремио за наредну сезону, Мари је међу првима кренуо да се припрема.

Тенис 22.12.2016 | 22:15
Мари: Морам што прије у врхунску форму, Новак хоће да се врати на прво мјесто!
Крај године проводи на терену или у теретани јер жели да настави победнички низ из 2016. Ако будемо имали среће, већ прве недеље јануара гледаћемо у финалу Дохе дерби између Марија и Ђоковића. А управо је Новак главни разлог због којег је Шкот започео припреме врло рано.

"Сигуран сам да Новак жели да се врати на прво место. Али требало ми је дуго да стигне до овде и потрудићу се да што дуже останем на првој позицији. Радим на игри, како бих што пре ушао у врхунску форму и спреман дочекао 2017", казао је Мари.

Како сада ствари стоје, Мари је до почетка лета осигурао прву позицију, међутим, не жели на томе да се заустави. Ипак, Енди врло добро зна да је "рањени" Новак дупло опаснији и да ће сигурно да гризе да би се поново нашао наврху света.

"Знам да није могуће да идуће године буде све савршено и потребно је да будем спреман за ту могућност. Тешко је остати на врху. Ништа не узимам здраво за готово", казао је Енди Мари.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар