Mari: Moram što prije u vrhunsku formu, Novak hoće da se vrati na prvo mjesto!

Hoće li Endi Mari uspeti da izdrži napade Novaka Đokovića u 2017. godini? Hoće li se bolje snaći u ulozi "plena", a ne "lovca"? Da bi se što bolje pripremio za narednu sezonu, Mari je među prvima krenuo da se priprema.

Tenis 22.12.2016 | 22:15
Mari: Moram što prije u vrhunsku formu, Novak hoće da se vrati na prvo mjesto!
Kraj godine provodi na terenu ili u teretani jer želi da nastavi pobednički niz iz 2016. Ako budemo imali sreće, već prve nedelje januara gledaćemo u finalu Dohe derbi između Marija i Đokovića. A upravo je Novak glavni razlog zbog kojeg je Škot započeo pripreme vrlo rano.

"Siguran sam da Novak želi da se vrati na prvo mesto. Ali trebalo mi je dugo da stigne do ovde i potrudiću se da što duže ostanem na prvoj poziciji. Radim na igri, kako bih što pre ušao u vrhunsku formu i spreman dočekao 2017", kazao je Mari.

Kako sada stvari stoje, Mari je do početka leta osigurao prvu poziciju, međutim, ne želi na tome da se zaustavi. Ipak, Endi vrlo dobro zna da je "ranjeni" Novak duplo opasniji i da će sigurno da grize da bi se ponovo našao navrhu sveta.

"Znam da nije moguće da iduće godine bude sve savršeno i potrebno je da budem spreman za tu mogućnost. Teško je ostati na vrhu. Ništa ne uzimam zdravo za gotovo", kazao je Endi Mari.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar