Мото ГП - Јанонеов демарш: Поштујем Довија, само нисмо другари!

Дукатијев мотоциклиста враћа мило за драго бившем тимском колеги.

Остали спортови 23.12.2016 | 20:45
Мото ГП - Јанонеов демарш: Поштујем Довија, само нисмо другари!
Андреа Јаноне не верује шта његов сада већ бивши колега прича о њему. Он категорично одбацује отужбе Андреа Довициоза према којима Јаноне у току минуле сезоне није имао поштовања према њему. Јаноне је без длаке на језику све то сасуо у перо новинару италијанске Газете дело спорт.

Све је почело од врло кратке изјаве, али ефектне приче коју је Довициозо пласирао у медије.

„За мене је важно поштовање према људима, али Јаноне га нема”, на шта се Андреа Јаноне надовезује врло мирољубивим речима.

„Жао ми је што он тако мисли. Ми се познајемо јако, јако дуго, још од када се Дови тркао против мог брата. Што се мене тиче, тачно је да не постоји велико пријатељство између нас, али поштовање... Свакако га веома поштујем као особу и као возача, иако је природно да на стази постоји ривалитет међу нама“, рекао је Јаноне и образложио одакле тешке речи, односно шта би то могао бити корен раздора међу такмичарима.

„Оно што се догодило у Аргентини није било од помоћи у причи око нашег односа. Можете се извињавати хиљаду пута, али ни то не помаже... Мислим да је провео две године уз тимског колегу којег је тешко било победити, исто је тако било и за мене“, рекао је чини се веома искрено Андреа Јаноне за Газета дело спорт.

У својој, па слободно можемо рећи коначној исповести о протеклој сезони Андреа Јанонеипак изјављује како има за чим да жали.

„Пауза у другом делу сезоне, то је била велика штета и то онда када је Дукати био конкурентан. Фалили су детаљи да се дође до још неке победе јер увек смо били на граници. Иако сам био у могућности да се тркам знао сам да бих био јачи на крају сезоне да није дошло до повреде”, закључио је Андреа Јаноне.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар